QUÈ OFERIM? | FORMULARI DE CONSULTA            
Orienta't > Què oferim? > Aula Activa  
   
     Espai de Recerca de Feina    
 

En col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya, en breu l’ IMPO iniciarà el Programa Espais de Recerca de Feina. Basat en la metodologia de les anteriors Aules Actives, i atenent als resultats d’èxit d’inserció laboral, es posa en marxa aquest nou projecte que té l’objectiu de facilitar i accelerar la incorporació del seus participants al mercat laboral.

Requereix, per part dels participants, una assistència de dos dies per setmana (o dilluns - dimecres, o bé dimarts -dijous), durant quatre hores, de 9:00h a 13:00h, i quatre setmanes en un itinerari intensiu de recerca de feina d’un total de 32 hores.

El projecte pretén incrementar les oportunitats laborals de les persones que busquen feina mitjançant un espai grupal on troben recursos, eines de recerca de feina, incentivar l’ús de les xarxes 2.0,  fomentar l’ intercanvi i sinèrgies del propi grup, la gestió del coneixement, inputs i dinàmiques, així com assessorament individualitzat adaptat a cada perfil professional. Tot això acompanyat de l’assessorament de professionals experts en matèria d’ocupació.

Per a més informació, consulteu als tècnics de la Sala de Recerca de Feina.

 

   
    On està:    
 

CAN BOSCÀ

Nova Cançó, 1
08915 Badalona
Tel. 93 460 52 00
Fax. 93 460 52 01

   
   
   
 
   
 
     
 
   
 
     
 
   
   
 
 
AVÍS LEGAL