QUÈ OFERIM? | FORMULARI DE CONSULTA            
Orienta't > Què oferim? > Assessorament  
   
     ORIENTACIÓ i ASSESSORAMENT LABORAL    
 

En la Unitat d’Informació i Orientació, t’oferim informació, assesorament i acompanyament personalitzat en el teu procés de recerca de feina. L’objectiu d’aquesta orientació laboral és augmentar les teves possibilitats d’aconseguir un lloc de treball, un/ tècnic/a d’ocupació t’ajudarà

Si t’interessa participar, pots adreçar-te a qualsevols dels nostres 2 centres (Can Boscà i Alfons XII) i demanar cita per assistir a una sessió informativa grupal. També pots participar en diferents tallers i sessions de grup per millorar la teva Recerca de Feina.

Per sol·licitar entrevista, veniu a qualsevol dels nostres centres.

L’ IMPO s’acredita com Agència de col·locació (autoritzada pel Servicio Nacional de Empleo i el Servei d’Ocupació de Catalunya) amb número autorització 0900000130, per dur a terme activitats d’intermediació laboral. La finalitat és oferir a les persones usuàries dels nostres serveis, un lloc de treball adequat a les seves característiques i alhora facilitar a les empreses perfils professionals adients per cobrir les seves necessitats de personal.

L’Agència de Col·locació d’ IMPO ofereix, doncs, als seus clients (demandants de feina i empreses) un espai d’intermediació laboral on es vinculen i gestionen les ofertes de treball de les empreses col·laboradores, amb les demandes dels treballadors que cerquen feina o volen millorar la seva situació laboral.

 

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
   
 
     
 
   
 
     
 
   
   
 
AVÍS LEGAL