IMPO > Notícies > Arriba el 2020
    « Tornar al llistat  
    Arriba el 2020  
 
    IMPO | 31-12-2019
   
    Sense quasi ni adonar-nos-en ja hem arrencat el darrer full del calendari, el mes de desembre ja ha acabat i iniciem el nou, ja és el 2020.
 

Sí, sembla impactant només dir-ho, el dos mil vint !!!.  Fa vint anys de moltes coses que han passat: els ordinadors iniciaven el seu camí ja sense retorn, el món semblava entrar en una dimensió desconeguda. No sabíem què passaria, tot plegat eren especulacions.

En aquest nou mil·lenni han existit avenços tècnics que ens han millorat la vida, nous invents, altres formes de fer i treballar, però també hem patit dificultats, crisi, desequilibris i molts infortunis que no esperàvem.

La realitat com sempre no ha anat paral·lela als desitjos, per tant, el balanç pot resultar contradictori en molts casos. Però de totes maneres tot això ja és passat, ja forma part de la nostra història, de les vivències, sentiments i trajectòries de tots nosaltres.

Ara toca escriure el 2020, ens trobem davant d’un full en blanc i de ben segur que podrem avançar i segurament a passos gegants, fer canviar coses, tantes coses que han de ser millorades !!!   

En el nostre àmbit d’Ocupació, continuarem treballant per ajudar a les persones a millorar la seva qualificació i formació per tal de ser més competitius i enfrontar-se a aquest món altament competitiu, per a facilitar que trobin una feina, a ser possible en la que se sentin motivats, reconeguts, i per que no dir-ho siguin feliços. També estar al costat de les empreses per tal de que segueixin dipositant la seva confiança en nosaltres, en un servei públic que els pot ajudar i recolzar quan tinguin necessitats de personal, entre d’altres.

Des del Servei Municipal d’Ocupació volem desitjar-vos un any ple d’alegries, vivències enriquidores, i que trobeu aquella oportunitat professional que busqueu i/o milloreu l’actual, tot això acompanyat d’una bona salut que us acompanyi per assolir els vostres desitjos.

 

Bon any per a tots i totes, persones, empreses i emprenedors. Sou la nostra raó de ser !

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Informació COVID-19  
  Informació COVID-19 ...  
 
 
   
 
AVÍS LEGAL