IMPO > Notícies > PLATAFORMES DE FINANÇAMENT ALTERNATIU CATALANES.
    « Tornar al llistat  
    PLATAFORMES DE FINANÇAMENT ALTERNATIU CATALANES.  
 
    EMPRÈN | 07-01-2020
   
    Impuls de formes de finançament per empreses.
 

La Generalitat de Catalunya a través de l´Agència per la Competitivitat de l´Empresa  (ACCIÓ) ha signat un conveni de col.laboració amb les plataformes de finançament alternatiu catalanes per impulsar la seva activitat.

Segons l´actual conceller delegat d´ACCIÓ, Joan Romero, “impulsar l´activitat d´aquestes plataformes és clau per facilitar l´accés d´empreses i startups al finançament més enllà del bancari”

 

CROWDCUBE I CAPITAL CELL  -  Plataformes digitals de crowdequity -

Aquestes plataformes de crowdequity o finançament col·lectiu d’inversió, es dirigeixen majoritàriament a startups i emprenedors. La plataforma agrupa inversors o microinversors de tot tipus- ja siguin particulars, professionals o fins i tot familiars i clients de l´empresa – i els connecta amb empreses que busquen socis que entrin a la seva societat.

Els imports en aquest cas poden oscil·lar entre els 100.000 i els 300.000 euros.

www.crowdcube.com/es

https://capitalcell.es/

 

FINANZAREL I NOVICAP – Plataformes d´Invoice Trading

Aquestes plataformes es dirigeixen a pimes que descompten factures per necessitats puntuals de tresoreria de l´empresa. Acostumen a ser imports que varien entre els 3.000 i els 20.000 euros.

https://www.finanzarel.com/

https://novicap.com/

 

ECROWD – Plataforma de crowdlending

En el cas de les plataformes de crowdlending o finançament col.lectiu de préstecs, es posen en contacte inversors amb pimes que ja tenen capacitat de generar ingressos però que necessiten un préstec. L´entitat analitza  tant el risc de l´empresa com el projecte i en fa públic el ràting a la pàgina web perquè els inversors facin les seves  aportacions.

Aquests préstecs poden arribar als 150.000 o 200.000 euros.

https://www.ecrowdinvest.com/

 

Per més informació sobre aquest i altres aspectes de finançament, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Unitat de Foment Empresarial sae@impo.cat o bé al telèfon 93 460 52 00

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Informació COVID-19  
  Informació COVID-19 ...  
 
 
   
 
AVÍS LEGAL