IMPO > Notícies > 151 EMPRESES HAN UTILITZAT EL PUNT D'ATENCIÓ A L'EMPRENEDOR DURANT EL 2019.
    « Tornar al llistat  
    151 EMPRESES HAN UTILITZAT EL PUNT D'ATENCIÓ A L'EMPRENEDOR DURANT EL 2019.  
 
    EMPRÈN | 02-01-2020
   
    La Unitat de Foment Empresarial estem acreditats com a punt PAE.
 

Un sistema de tramitació telemàtica que permet la creació i posada en marxa de societats limitades, societats civils privades i empresaris individuals o autònoms, tot això amb un procediment únic i integrat. Realitzem els tràmits telemàtics d'alta de l'emprenedor o bé la tramitació de constitució d'una Societat Limitada (excepte la signatura notarial) mitjançant document DUE que substitueix en un sol procés els tràmits necessaris per a iniciar l'activitat.

Un total de 151 han estat les empreses que han optat per utilitzar aquest servei al llarg del 2019, 129 per a tramitar l'alta i 22 per a tramitar el cessament. 98 s'han donat d'alta com a empresaris individuals, 7 sota la forma jurídica de Societats Civils Privades promogudes per 14 promotors i 24 com a Societats Limitades promogudes per 43 socis. A més s'han tramitat un total de 22 cessaments. Entre els sectors d'activitat destaquen les empreses de serveis, comerç i hostaleria.

Les persones que han utilitzat el Servei PAE l'han valorat amb un 9,93 destacant sobretot la immediatesa i agilitat del tràmit.

Des de la Unitat de Foment Empresarial els desitgem que l'any que comença sigui el primer d'una reeixida trajectòria empresarial.

 

Imatge d'Espai Classual empresa usuaria del servei PAE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Informació COVID-19  
  Informació COVID-19 ...  
 
 
   
 
AVÍS LEGAL