IMPO > Notícies > Oportunitat laborals a les campanyes d’hivern.
    « Tornar al llistat  
    Oportunitat laborals a les campanyes d’hivern.  
 
    ORIENTA’T | 08-11-2019
   
    Els sectors amb major demanda en aquesta temporada de l’any.
 

Gran quantitat d’empreses cerquen personal durant la temporada que comprèn els mesos de finals i principis d’any. Les campanyes de selecció de personal per a la campanya nadalenca acostumen a començar a principis de novembre. Per cercar feina per aquesta campanya, has de seguir les mateixes orientacions que per a qualsevol oferta de feina. La tipologia i els llocs de feina característics  són els següents:

Sector comerç                                                 

Aquest sector és el que ofereix més vacants per excel·lència. Botiguers, supermercats, centres comercials i  grans magatzems necessiten cobrir llocs de treball com a dependent/a, reposador/a, caixer/a, atenció al client, embolicador/a, mosso/a de magatzem... La celebració a finals de novembre del Black Friday i el Cyber Monday avança la campanya de reclutament de personal en aquest sector. Tenint en compte el creixement del comerç electrònic, es genera la necessitat de personal que atengui les comandes on line i la distribució logística. En aquestes dates es necessiten missatgers, repartidors de paquets i personal de gestió. Segons estudis de mercat de treball, la campanya de Nadal pot moure més d´un milió de contractes.

Sector esports d’hivern                         

Les instal·lacions hivernals necessien cobrir vacants relacionats amb l’esquí (pisters, trepitjaneus, monitors, etc.) i també aquells llocs  relacionats amb els serveis que s’ofereixen ( bars, restaurants, botigues, etc). També cal destacar les pistes de gel que obren molts municipis durant el període nadalenc.

Trenta empreses de la Vall d'Aran ofereixen 200 llocs de   treball per a la temporada d'hivern.

Sector hostaleria

Hotels, restaurants, bars i sales de festa de les zones cèntriques de la ciutat o d’àrees d’oci necessiten cobrir llocs de treball per les celebracions nadalenques i sopars d’empresa. Els perfils sol·licitats són  d’ajudant de cambrer/a, cambrer/a, ajudant de cuina, cuiner/a, càtering.

Sector lleure

En aquesta època de vacances escolars s’organitzen moltes activitats per als infants. Es necessiten monitors/es  i tècnics/ques infantils i juvenils per a parcs infantils, ludoteques, espais infantils en centres comercials  i altres festes nadalenques. L’horari de treball és molt divers i depèn de l’activitat i del lloc on es porti a terme.

Com cerquem aquestes ofertes?

La forma més directa és anar a la secció “treballa amb nosaltres” de les pàgines web de les empreses dels sectors que hem destacat anteriorment  per fer la inscripció. A més de la Xarxa Xaloc, una altra opció és a través d’empreses de selecció i en el cas de petits negocis estar atents als cartells que puguin col·locar.

Si vols accedir a aquestes i d’altres oportunitats laborals i no saps per on començar, els  dilluns i dimarts de 9.00 a 13.30 hores els tècnics i tècniques dels CLUBS DE FEINA de l’IMPO t’orientaran i trobaràs el material adient per a la recerca de feina.   

 

IMPO Can Boscà, C/Nova Cançó 1, 08915   /    IMPO B9, Avd. Alfons XII 691, 089198

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  8 raons perquè l’empresa parli català.  
  La Direcció General de Política Lingüística ha editat un opuscle amb 8 motius perquè l’empresa faci el pas d’afegir el català com a eina comunicativa. ...  
 
 
  RESULTAT DE SELECCIÓ DE PERSONAL TÈCNIC.  
  En els documents adjunts podeu consultar la relació de persones seleccionades i suplents per als programes Treball i formació – TRFO i ENFEINA’T 2019. ...  
 
 
  Amazon duplica les seves contractacions aquest Nadal, fins als 4.600 temporals.  
  La multinacional justifica l'augment d'eventuals a causa d'una major demanda prevista i un major nombre de centres operatius respecte a l'any passat. ...  
 
 
  L'Economia Social i Solidària redueix la bretxa salarial.  
  En el Sector de l'Economia Social, el percentatge de dones arriba al 63,05% enfront del 46,20% que treballen en l'Economia Tradicional. ...  
   
 
AVÍS LEGAL