IMPO > Notícies > LinkedIN presenta una nova funció per autònoms, freelances i PIMES.
    « Tornar al llistat  
    LinkedIN presenta una nova funció per autònoms, freelances i PIMES.  
 
    EMPRÈN | 10-10-2019
   
    La xarxa social ampliarà la seva oferta amb funcions específiques per autònoms, pensades per connectar amb els que desitgin els seus serveis.
 

PIMES, freelances i autònoms són perfils que cada cop abunden més en el món empresarial, i pensant en ells, la xarxa social LinkedIN ha llançat una nova eina que servirà per connectar a persones que busquen un servei concret amb aquest tipus de professionals.

La plataforma tracta així d’ampliar la seva oferta funcional a totes les realitats i perfils professionals existents, dotant de més visibilitat a aquest col·lectiu en les cerques de serveis.

 

Com buscar a autònoms, freelance i PIMES a LinkedIN?

Aquells que necessitin els serveis oferts per treballadors per compte propi hauran d’utilitzar un dispositiu mòbil. En ell, i a l’hora de compartir un missatge, se’ls activarà l’opció de “Buscar un expert”.

Seguidament, el client haurà d’omplir un formulari sobre el tipus de proveïdors que necessita, apareixent així l’autònom més adient.

 

Com activar les opcions per autònoms, freelance i PIMES a LinkedIN?

Com s’indica en el blog oficial, els treballadors per compte propi hauran d’indicar que es troben “Disponibles per als negocis”, apareixent en un llistat quan els usuaris realitzin les seves cerques.

Els passos a realitzar són els següents:

1. Activar la opció per mostrar els teus serveis, sota la pròpia foto de perfil.

2. Clicar l’opció “Afegir serveis” i omplir els camps necessaris. És recomanable especificar de forma concreta els serveis que s’ofereixen, per donar una resposta més concreta als futurs clients.

3. Finalment, “Continuar”, apareixent una llista de serveis en el perfil de l’autònom en qüestió.

 

Les funcions, ja disponibles als Estats Units, arribaran en els propers mesos a Europa, fet que permetrà obrir fronteres als autònoms, ja que segons estudis de la pròpia plataforma, el 36% de les noves oportunitats de negoci que obtenen aquests perfils, venen a través de les xarxes socials.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Programa de contractació laboral de joves en pràctiques – JENP 2019.  
  El nombre definitu de places és 9. ...  
 
 
  MÀRQUETING I VENDES PER EMPRESES QUE COMENCEN.  
  El proper 28 i 31 d’octubre tindrà lloc la formació “Màrqueting i Vendes per empreses que comencen” a càrrec de Xavier Olivares i Montse Ramos. ...  
 
 
  LinkedIN presenta una nova funció per autònoms, freelances i PIMES.  
  La xarxa social ampliarà la seva oferta amb funcions específiques per autònoms, pensades per connectar amb els que desitgin els seus serveis. ...  
 
 
  50 termes del món de l’empresa en català.  
  Aquest recull presenta 50 termes del món de l’empresa, triats tenint en compte criteris d’actualitat, de representativitat i d’àmplia difusió. ...  
   
 
AVÍS LEGAL