IMPO > Notícies > Experiència d’èxit d’un participant dels nostres serveis.
    « Tornar al llistat  
    Experiència d’èxit d’un participant dels nostres serveis.  
 
    ORIENTA’T | 08-10-2019
   
    Us presentem un nou cas d’èxit d’un participant dels nostres programes, aquelles històries que ens poden ajudar si ens trobem en situacions similars.
 

“Vull agrair a tot l'equip IMPO la seva tasca sensacional per assessorar en recerca de  feina a persones amb dificultats per reincorporar-se en el mercat laboral,  tot i la seva valia personal i professional. La meva relació amb IMPO és des de fa anys. El meu perfil és administratiu-comptable.

Durant 2018 vaig participar en el programa "Ubicat" per intentar millorar la meva situació professional. Vaig aconseguir una feina, però per circumstàncies, a finals de juliol de 2019 vaig presentar la baixa voluntària.

A finals d'agost vaig participar en el programa Espais de Recerca de Feina,  amb recolzament  directe i constant de l’equip d’orientació professional.

Just aquesta setmana, a una web, vaig presentar la meva candidatura. Va estar immediat: dilluns  trucada,  entrevista dimarts matí i a la mateixa tarda resposta: OK!

He trobat un bon lloc i ambient de feina fenomenal, amb contracte indefinit, en oficines en el centre de Barcelona. Amb salari decent i projecció de futur.

Sincerament, i de tot cor, moltes, moltíssimes gràcies. Sempre estareu presents!”

                                                                                                                                                                            Josep

 

Gràcies a tu, Josep, per compartir amb nosaltres la teva experiència. Et desitgem tota la sort que mereixes, la teva constància, dedicació i implicació, han estat sense dubte les claus per aconseguir la feina.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Programa de contractació laboral de joves en pràctiques – JENP 2019.  
  El nombre definitu de places és 9. ...  
 
 
  MÀRQUETING I VENDES PER EMPRESES QUE COMENCEN.  
  El proper 28 i 31 d’octubre tindrà lloc la formació “Màrqueting i Vendes per empreses que comencen” a càrrec de Xavier Olivares i Montse Ramos. ...  
 
 
  LinkedIN presenta una nova funció per autònoms, freelances i PIMES.  
  La xarxa social ampliarà la seva oferta amb funcions específiques per autònoms, pensades per connectar amb els que desitgin els seus serveis. ...  
 
 
  50 termes del món de l’empresa en català.  
  Aquest recull presenta 50 termes del món de l’empresa, triats tenint en compte criteris d’actualitat, de representativitat i d’àmplia difusió. ...  
   
 
AVÍS LEGAL