IMPO > Notícies > ACTE CENTRAL DIA INTERNACIONAL DE LES COOPERATIVES
    « Tornar al llistat  
    ACTE CENTRAL DIA INTERNACIONAL DE LES COOPERATIVES  
 
    EMPRÈN | 10-07-2019
   
    Cooperatives per un treball digne i de qualitat
 

Josep Ginesta,  secretari general del departament de Treball, Afers Socials i Famílies va fer l’obertura de l’acte central del Dia Internacional de les Cooperatives que se celebra arreu del món per aquestes dates des del 1995. L’acte va tenir lloc el dia 05 de juliol al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Ginesta va posar en valor el paper del cooperativisme durant els anys de la crisi, així com també va destacar el fet que el 2018 es van constituir el doble de cooperatives que al 2015.

L’acte també va incloure una taula rodona amb les cooperatives  Apindep Ronçana , Sostre Cívic, Xarxa AgroSocial i Col·lectiu Ronda i la conferència “Economia de les cures, per un cooperativisme al servei de la vida” a càrrec de Sandra Ezquerra, directora de la càtedra UNESCO, Dones, Desenvolupament i Cultures de la Universitat de Vic. Ezquerra va reivindicar l’economia reproductiva com a base de l’economia productiva, i va fer una crítica, a partir de dades contrastades, de l’economia actual.

La cloenda de l’acte va anar a càrrec de Guillem Llorens, president de la Confederació de Cooperatives de Catalunya, qui també va fer la lectura del manifest que duia per lema “Coops x un treball digne”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  EXPOSICIÓ “CATALUNYA TERRA COOPERATIVA”  
  SALA EL REFUGI DE BADALONA ...  
 
 
  LES PROVES PSICOTÈCNIQUES ONLINE  
  Alguns consells per realitzar proves psicotècniques online. ...  
 
 
  TANCAMENT CLUBS DE FEINA DURANT EL MES D'AGOST  
  Durant el mes d’agost els Clubs de Feina del Servei d’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació romandran tancats. Tornem el 2 de setembre. ...  
 
 
  ENTREVISTA A JUAN ANDRÉS LATUFF | CO-PROPIETARI DE CHIVUO’S  
  “Sense el fracàs és molt difícil apreciar l'èxit que espera per nosaltres” ...  
   
 
AVÍS LEGAL