IMPO > Notícies > L’IMPO participa als espais d’assessorament del BIZBARCELONA
    « Tornar al llistat  
    L’IMPO participa als espais d’assessorament del BIZBARCELONA  
 
    EMPRÈN | 14-06-2019
   
    El tècnics del Programa Catalunya Empren i l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord van assessorar als estands de la Xarxa Empren i a l’espai d’Economi
 

BIZBARCELONA, la fira d’emprenedors que s’ha celebrat a la fira de Montjuïc els dies 12 i 13 de juny  compta amb espais d’innovació, networking, assessorament, formació... en la més àmplia oferta expositiva, de continguts i activitats enfocades a persones emprenedores, start-ups, pimes i autònoms. La millor combinació de recursos públics i privats per crear o fer créixer els negocis en un entorn dinàmic, inclusiu, col·laboratiu i obert a tots.

L’Ajuntament de Badalona ha participat al BIZBARCELONA en dos espais d’assessorament:

L’estand de la Xarxa Emprèn,  en la que l’entitat referent a la nostra ciutat és l’IMPO, i que és una xarxa público-privada d'entitats que, en el marc del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, presten serveis d'acompanyament i suport a les persones que volen constituir una empresa a Catalunya.

També ha participat a l’estand d’Economia social com a entitat agrupada de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, programa d’Aracoop per a renovar, ampliar i enfortir l’economia social i cooperativa. Actualment formen part d’aquest programa 14 Ateneus amb mes de 120 entitats socials cooperatives, entitats locals i altres agents referents de l’ecosistema.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Com han estat les contractacions l’any 2019?  
  ...  
 
 
  Bricomart inicia la contractació de 122 persones per al nou centre que obrirà al barri de Montigalà.  
  Unes 500 persones han realitzat el procés de selecció a les instal·lacions del Servei Municipal de Promoció de l’Ocupació de Badalona. ...  
 
 
  L'atur durant el 2019.  
  El comportament de l’atur al llarg del 2019. ...  
 
 
  PLATAFORMES DE FINANÇAMENT ALTERNATIU CATALANES.  
  Impuls de formes de finançament per empreses. ...  
   
 
AVÍS LEGAL