IMPO > Notícies > L’IMPO participa als espais d’assessorament del BIZBARCELONA
    « Tornar al llistat  
    L’IMPO participa als espais d’assessorament del BIZBARCELONA  
 
    EMPRÈN | 14-06-2019
   
    El tècnics del Programa Catalunya Empren i l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord van assessorar als estands de la Xarxa Empren i a l’espai d’Economi
 

BIZBARCELONA, la fira d’emprenedors que s’ha celebrat a la fira de Montjuïc els dies 12 i 13 de juny  compta amb espais d’innovació, networking, assessorament, formació... en la més àmplia oferta expositiva, de continguts i activitats enfocades a persones emprenedores, start-ups, pimes i autònoms. La millor combinació de recursos públics i privats per crear o fer créixer els negocis en un entorn dinàmic, inclusiu, col·laboratiu i obert a tots.

L’Ajuntament de Badalona ha participat al BIZBARCELONA en dos espais d’assessorament:

L’estand de la Xarxa Emprèn,  en la que l’entitat referent a la nostra ciutat és l’IMPO, i que és una xarxa público-privada d'entitats que, en el marc del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, presten serveis d'acompanyament i suport a les persones que volen constituir una empresa a Catalunya.

També ha participat a l’estand d’Economia social com a entitat agrupada de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, programa d’Aracoop per a renovar, ampliar i enfortir l’economia social i cooperativa. Actualment formen part d’aquest programa 14 Ateneus amb mes de 120 entitats socials cooperatives, entitats locals i altres agents referents de l’ecosistema.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Salari mínim de referència dels catalans i catalanes.  
  Segons el Govern de la Generalitat de Catalunya, els resultats d’aquest càlcul es presentaran en un màxim de tres mesos. ...  
 
 
  RÈCORD HISTÒRIC D’OCUPACIÓ AL SECTOR TURÍSTIC  
  Catalunya, la segona Comunitat Autònoma amb major augment d’ocupació en el sector turístic al mes de juliol. ...  
 
 
  Edició 2019 Formació Empresarial  
  Enguany es programarà de manera conjunta amb els municipis del Barcelonès Nord ...  
 
 
  Reempresa: Un recurs per a l'ocupació.  
  Ocupa't amb la continuïtat d'un negoci viable. ...  
   
 
AVÍS LEGAL