IMPO > Notícies > Nova programació Tallers d’Informàtica Bàsica
    « Tornar al llistat  
    Nova programació Tallers d’Informàtica Bàsica  
 
    ORIENTA'T | 20-05-2019
   
    Aprofita els nous tallers per apropar-te a les noves tecnologies en la recerca de feina
 

El Servei d’orientació del Departament d’ocupació de l’ IMPO organitza nous tallers. La informàtica en general, i Internet en particular formen part del nostre dia a dia. No podem obviar la necessitat de saber manegar-se amb l’ordinador per fer qualsevol gestió actualment. Per poder fer una recerca de feina activa i actualitzada, és necessari fer servir l’ordinador i navegar per Internet amb autonomia. El procés de recerca de feina que, mitjançant la navegació per Internet, els cercadors, la inscripció en els diferents portals d’ocupació, l’enviament de candidatures per correu electrònic, l’elaboració del nostre currículum amb els processadors de texts, són activitats bàsiques i necessàries a realitzar.

Si et trobes amb dificultats en el moment d’enviar el teu currículum per correu electrònic, saber com es fa la renovació de la demanda de l’atur per Internet, com adjuntar un arxiu en un mail, com crear una adreça de correu electrònic ... aquests tallers intensius et poden ajudar.

Aquests tallers serán sessions molt pràctiques, on cada participant disposarà d’un ordinador per poder practicar el contingut facilitat. Seran 4 tallers, de 2 hores de duració, amb el segunet contingut:

  • Parts d un equip informàtic (teclat, ratolí...) i primer contacte amb l ordinador: escriptori de Windows. Iniciació al  Word(I).
  • Iniciació al Word(II). Crea i guarda arxius.
  • Crea el teu compte de correu electrònic
  • INTERNET: Aprèn a navegar per la xarxa

Es poden realitzar de forma modular o independent, tot i que recomanem seguir tot l’itinerari de la formació, amb un total de 12 hores.

L’únic requisit per a participar és no tenir coneixements informàtics, i tenir ganes d’aprendre, els tallers es realitzaran els dimecres de 16 a 18h al centre de Can Boscà.

Informa’t als Clubs de Feina!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  TikTok per la teva marca o empresa.  
  L’app es va instalar més de 738 milions de cops durant el 2019, representant un 44% del total de les seves descarregues. ...  
 
 
  ESPAI CLASSUAL, UNA NOVA EXPERIÈNCIA CULINÀRIA.  
  Us presentem la nova oferta gastronòmica al centre de Badalona de la mà dels seus propietaris. ...  
 
 
  ACORD PER LA PUJADA DEL SALARI MÍNIM INTERPROFESSIONAL (SMI) FINS ALS 950 EUROS.  
  S'ha acordat entre Govern, patronal i sindicats aquesta pujada moderada del SMI fins als 950€ al mes. ...  
 
 
  Els graduats en FP tenen un percentatge d’atur quatre vegades inferior a la mitja de joves catalans.  
  L’empresa en pràctiques, principal via per obtenir feina. ...  
   
 
AVÍS LEGAL