IMPO > Notícies > Besòs Premi Cooperatiu
    « Tornar al llistat  
    Besòs Premi Cooperatiu  
 
    EMPRÈN | 17-05-2019
   
    Premi a la millor cooperativa de Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià.
 

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord ha engegat el concurs Besòs Cooperatiu, un certamen amb que volen premiar la millora cooperativa de Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià. La iniciativa té com a objectiu impulsar la creació d’aquest tipus d’organitzacions al territori.

Podran participar en aquest concurs els projectes constituïts des de l’1 de novembre de 2018 i els que ho facin abans del 16 de setembre de 2019, que compleixin els requisits següents:

  1. Tenir la seu social instal·lada en qualsevol dels municipis del Barcelonès Nord (Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet).
  2. La iniciativa ha de tenir la forma jurídica cooperativa i comptar, com a mínim, amb dues persones físiques o jurídiques.

La cooperativa que obtingui la major puntuació obtindrà un premi de 2.250 euros, 1.500 euros per destinar-los al capital social de la cooperativa i un màxim de 750 euros per a despeses inicials de constitució.

A més, la candidatura guanyadora rebrà altres dotacions en espècie que contempla, entre d’altres, l’allotjament gratuït a un dels espais dels vivers d’empresa de Santa Coloma de Gramenet, la creació de la identitat corporativa de la cooperativa per part de l’agència de disseny LaPage i formació i assessorament especialitzat.

Les cooperatives interessades en participar al concurs Besòs Cooperatiu podran inscriure’s a partir 10 de maig fins al 15 de juliol. La informació i les bases del concurs es podran trobar en el següent enllaç.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Salari mínim de referència dels catalans i catalanes.  
  Segons el Govern de la Generalitat de Catalunya, els resultats d’aquest càlcul es presentaran en un màxim de tres mesos. ...  
 
 
  RÈCORD HISTÒRIC D’OCUPACIÓ AL SECTOR TURÍSTIC  
  Catalunya, la segona Comunitat Autònoma amb major augment d’ocupació en el sector turístic al mes de juliol. ...  
 
 
  Edició 2019 Formació Empresarial  
  Enguany es programarà de manera conjunta amb els municipis del Barcelonès Nord ...  
 
 
  Reempresa: Un recurs per a l'ocupació.  
  Ocupa't amb la continuïtat d'un negoci viable. ...  
   
 
AVÍS LEGAL