IMPO > Notícies > Què puc fer abans de la entrevista de feina?
    « Tornar al llistat  
    Què puc fer abans de la entrevista de feina?  
 
    ORIENTA'T | 24-04-2019
   
    Arribar a una entrevista de feina, és potser un dels moments més desitjats per les persones que busquen feina, però…. Que podem fer en aquest moment?
 

Durant el procés de recerca de feina, el moment que ens truquen per una entrevista de feina, és potser un dels moments més desitjats. Suposa la oportunitat de seure davant personal entrevistador i poder explicar per que sóc jo la persona ideal per aquella vacant a la qual em presento.

Segurament, ja hauràs tingut en compte que, en aquest moment, lo ideal és revisar la teva trajectòria laboral i pensar en com donaràs resposta a algunes de les preguntes que et puguin realitzar. Però, a banda d’això, potser et preguntes… que més puc fer? Et presentem a continuació alguns consells de tasques que pots fer abans de la entrevista, i et poden ajudar a ser la persona seleccionada:

  • Fer un balanç de competències: tenir clar el que oferim, i quins aspectes has de millorar, t’ajudaran a tenir una millor fluidesa  en el teu discurs, i tenir clara algunes de les respostes que pots facilitar.
  • Cuidar el teu perfil en les xarxes socials i professionals: potser estem massa pendents del currículum, i no ens adonem que el nostre “rastre digital” és també important, i accessible si el personal entrevistador ho vol consultar.
  • Pensar quines preguntes faries tu si fossis la persona entrevistadora: posa’t en el lloc de qui farà la entrevista, i escriu en un paper quins aspectes tu tindries en compte, o quins aspectes voldries indagar en el cas de que haguessis de fer la selecció.
  • Fes un, dos, tres, i fins i tot quatre assaigs davant del mirall: si si, posa’t la roba que portaràs el dia de la entrevista i posa’t davant del mirall i, en veu alta, respon algunes de les preguntes que penses et poden fer. Això t’ajudarà a veure’t i analitzar el teu llenguatge no verbal.

 

Si tens qualsevol dubte envers aquest tema, vine a les nostres Clubs de Feina.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Obertura de preinscripcions per nous cursos amb Certificat de Professionalitat  
  El període de preinscripció s’obre per 5 nous cursos amb Certificat de Professionalitat. ...  
 
 
  Podem millorar la nostra forma de buscar feina?  
  Descobreix si pots millorar alguns aspectes en la recerca de feina. ...  
 
 
  Novetats sobre la Llei de 2ª Oportunitat  
  Una sentencia del tribunal suprem amplia la potestat dels jutjats sobre les deutes amb l’Administració pública. ...  
 
 
  No t’ho perdis! Descobreix els nous tallers d’orientació laboral.  
  Comença el nou semestre amb força. Et recomanem la nova programació de tallers d'orientació laboral per facilitar la teva incorporació al mercat. ...  
   
 
AVÍS LEGAL