IMPO > Notícies > La presa de decisions
    « Tornar al llistat  
    La presa de decisions  
 
    ORIENTA'T | 11-04-2019
   
    Us parlarem a continuació de la presa de decisions dins de l’entorn laboral.
 

 

La presa de decisions forma part de tota la nostra vida, i també de l’àmbit de la recerca de feina. Tant si estem a l’atur, com si volem fer un canvi de feina, prendre decisions serà un “exercici” més que hem de fer. I no és gens fàcil.

Els i les professionals de la orientació et poden acompanyar en tot el teu procés de recerca de feina, però realment, qui és el protagonista, i, en última instancia ha de decidir que fer ets tu mateix/a. Ningú et podrà dir, amb certesa, que passarà si prens unes decisions o unes altres. Lo que si et podem aconsellar és que, davant de qualsevol elecció, seu tranquil/a, pensa el temps que  necessitis (i busca un dia i moment adequat per fer-ho), i escriu tot allò que et vinguí al cap referent a aquella decisió.

Fes la “famosa” llista de pros i contres, però fes-la! No val que ho pensis, ho has d’escriure en un paper per poder visualitzar-la i prendre consciencia, tant del que guanyes, com el que pots perdre, davant certes decisions.

I, sobretot, sigues conscient que no sempre es pot guanyar. Potser per tenir una cosa, has de perdre un altre. Ser conscient d’això t’ajudarà a relativitzar algunes situacions que et pots trobar dins l’entorn laboral.

Recorda que tu ets el/la protagonista del teu procés de recerca de feina, ets tu qui ha de decidir, en última instància cap a on t’agradaria anar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Què puc fer abans de la entrevista de feina?  
  Arribar a una entrevista de feina, és potser un dels moments més desitjats per les persones que busquen feina, però…. Que podem fer en aquest moment? ...  
 
 
  Últimes places curs activitats de venda. Places limitades!  
  El 24 d’abril comença el curs ACTIVITATS DE VENDA. Si t’interessa treballar en aquest sector aprofita-ho. Títol acreditatiu i pràctiques en empresa. ...  
 
 
  La presa de decisions  
  Us parlarem a continuació de la presa de decisions dins de l’entorn laboral. ...  
 
 
  Tancament Club de Feina Setmana Santa  
  Amb motiu de les vacances del període de Setmana Santa, Els Clubs de Feina tancaran del 15 al 22 d’Abril (ambdós inclosos). ...  
   
 
AVÍS LEGAL