IMPO > Notícies > INICI PROGRAMA TREBALL ALS BARRIS
    « Tornar al llistat  
    INICI PROGRAMA TREBALL ALS BARRIS  
 
    IMPO | 14-03-2019
   
    Del 18 al 22 de març l'IMPO obre la inscripció per la propera edició del programa d’experiència laboral “Treball als Barris”
  Descarrega't l'arxiu:
  http://www.impo.cat/impo_data/pdf/5013.pdf
 

Accions Principals:

Contractació laboral de 6 o 8 mesos, a temps complert de 33 persones en situació d’atur i inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupats,  amb l’objectiu d’intervenir en projectes de millora d'edificis municipals, espais públics i zones verdes, atenció i suport a les persones, millora mediambiental i assessorament energètic,  en els barris de La Pau, la Salut, Llefià, Sant Roc, el Remei i Artigues.

Aquestes accions es subdivideixen:

Accions ocupacionals: contractació laboral de 21 persones en situació d'atur, residents als barris d'intervenció, no perceptors de prestació d'atur, i que hagin participat o estiguin participant en accions ocupacionals del dispositiu de “Treball als barris”; per realitzar treballs en la millora d'edificis municipals, espais públics i zones verdes municipals.

Accions professionals: contractació laboral de 12 persones en situació d'atur, preferentment residents en els barris d’intervenció, per realitzar treball de suport a serveis socials en l’atenció a les persones, millora medioambiental i energètica, alfabetització de la llengua  castellana, i prevenció i promoció d’hàbits saludables

La data d’inici del programa es preveu sigui l’1 de maig de 2019.

Si esteu interessats, heu d’adreçar-vos entre el  18 i 22 de març de 2019 a les Oficines de Treball del municipi (OTG) per tal de rebre les indicacions de participació en el procés de selecció. IMPO no atendrà a cap persona que no aporti el  document acreditatiu de derivació de l’Oficina de Treball. La data de tancament del període d’inscripció és el 22 de març de 2019.

Els requisits de participació, selecció i la relació de la documentació a lliurar estan disponibles en el document que trobareu penjats a continuació.

Aquest programa està finançat  pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Servicio de Empleo Público Estatal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Fires d’ocupació 2019  
  Assistir a fires d’ocupació et pot facilitar una sèrie d’avantatges dins del teu procés de recerca de feina. ...  
 
 
  INICI PROGRAMA TREBALL ALS BARRIS  
  Del 18 al 22 de març l'IMPO obre la inscripció per la propera edició del programa d’experiència laboral “Treball als Barris” ...  
 
 
  Formació Habilitats de comunicació.  
  Formació adreçada a treballadors en actiu. ...  
 
 
  Llei de Protecció de Dades  
  TALLER: La protecció de dades a les cooperatives i les entitats d'economia social ...  
   
 
AVÍS LEGAL