IMPO > Notícies > Sessió informativa: Ajuts per a empreses d'economia social
    « Tornar al llistat  
    Sessió informativa: Ajuts per a empreses d'economia social  
 
    EMPRÈN | 08-02-2019
   
    Impuls de l'Ateneu Cooperatiu del Barcelonès nord a les empreses d'economia social i al seu finançament
 

El passat 5 de febrer es va fer  la sessió informativa de l’ajut que ha presentat l’Àrea Metropolitana de Barcelona per impulsar la creació de noves activitats econòmiques emmarcades en l’àmbit de l’Economia Cooperativa Social i Solidaria, la intercooperació i les pràctiques econòmiques d’arrel comunitària, així com la innovació i la competitivitat dels agents econòmics de l’ECSS.

Aquesta sessió és una primera presa de contacte de l’IMPO de l’Ajuntament de Badalona i l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, amb cooperatives, associacions i empreses d’economia social del Barcelonès Nord que han creat la seva empresa o entitat fa poc o estan en procés de constitució.

La sessió de dues hores i mitja, va consistir en una primera hora d’informació general, tràmits i presentació de l’ajut, a càrrec de la tècnica de Economia Social i Solidaria de l’IMPO i una hora i mitja de acompanyament a una de las cooperatives de serveis en procés de constitució, acompanyament fet per la sòcia de La Sargantana, Cooperativa de Restauració, i coordinadora de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, aportant així la part experiencial de mes de 20 anys de gestió empresarial, la majoria en una empresa d’economia social.

D’aquesta forma l’IMPO aposta per sessions formatives i informatives fetes a mida, pràctiques, i enfocades a les necessitats del territori i a les demandes de les empreses d’economia social. Això suposa impulsar una forma d’empresa més social, caracteritzada per la gestió democràtica, la participació activa i responsable, el compromís i la autoexigència, la primacia del col·lectiu sobre l’individual i la vinculació al territori.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  REEMPRESA: Un nou cas d'èxit  
  Entrevista del cas d'èxit de l'empresa "Rostisseria Amelí" ...  
 
 
  Presentació del llibre “Finances Etiques i Solidaries”  
  La llibreria Saltamartí col.labora amb l’Ateneu del Barcelones Nord en la difusió de noves formes de consum responsable i finances ètiques ...  
 
 
  Publicació de la relació de persones seleccionades i suplents per al programa ENFEINA’T  
  En els documents adjunts podeu consultar la relació de persones seleccionades i suplents per al programa ENFEINA’T. ...  
 
 
  Sessió informativa: Ajuts per a empreses d'economia social  
  Impuls de l'Ateneu Cooperatiu del Barcelonès nord a les empreses d'economia social i al seu finançament ...  
   
 
AVÍS LEGAL