IMPO > Notícies > Jornada “Consumeix amb valors. Reflexions sobre com impulsar un consum més responsable”
    « Tornar al llistat  
    Jornada “Consumeix amb valors. Reflexions sobre com impulsar un consum més responsable”  
 
    EMPRÈN | 25-01-2019
   
    Experiencies i pràctiques de consum responsable, sostenible, de proximitat i de finançament a través de la banca ètica
 

El consum responsable és una manera de consumir béns i serveis tenint en compte, a més de les variables de preu i qualitat, les característiques socials i laborals de l'entorn de producció i les conseqüències mediambientals posteriors. Consum responsable és un concepte defensat per organitzacions ecològiques, socials i polítiques que consideren que s’han canviar els hàbits de consum ajustant-los a les necessitats reals i optant en el mercat per béns i serveis que afavoreixin la conservació del medi ambient i la igualtat social.

Amb el títol “Consumeix amb valors. Reflexions sobre com impulsar un consum més responsable”, L’Ateneu del Barcelonès Nord promou una jornada, organitzada per Grameimpuls, al voltant del comerç just, el consum responsable i les finances ètiques el proper 29 de Gener de 17,45 a 19,30 hores a la Biblioteca Central de Santa Coloma de Gramenet (Jardí Can Sistere, s/n).

A la jornada intervindrà Arcadi Oliveres i Boadella, economista i activista social per la pau i defensa dels drets humans. Així mateix participaran dues experiències cooperatives; “L’Obrador de Gramenet” i “Ambici”, explicant llurs projectes entorn a les pràctiques de consum responsable, sostenible, de proximitat i de finançament a través de la banca ètica.

Les inscripcions es poden realitzar al següent link. L’acte és gratuït i d’accés lliure, amb aforament limitat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Informació COVID-19  
  Informació COVID-19 ...  
 
 
   
 
AVÍS LEGAL