IMPO > Notícies > Consells de recerca de feina per aquest 2019
    « Tornar al llistat  
    Consells de recerca de feina per aquest 2019  
 
    ORIENTA'T | 22-01-2019
   
    Et presentem a continuació uns consells per encetar aquest any 2019 en lo que respecta a recerca de feina, i aconsegueixis el teu objectiu laboral.
 

Segurament has començat aquest nou any amb nous propòsits i reptes. Si estàs en un moment de canvi laboral, i uns d’aquests propòsits és finalitzar amb èxit el teu procés de recerca de feina, et presentem a continuació alguns consells per aconseguir-ho.

 

  • Ara que està tant de moda el tema de l’ordre a casa (hi han autèntics gurus en aquest tema), pots aplicar alguns dels seus consells per la teva recerca de feina. En definitiva es tractaria de ser lo més organitzat possible. Ja sigui en papers, com amb la teva informació digital, minimitza tota la informació i organitza-la de manera clara i entenedora.
  • Acudeix als Clubs de la Feina del Servei d’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació. Són espais on podràs trobar ordinadors, impressora, telèfon, informació laboral…. I un valor afegir que segur no tens a casa: personal tècnic especialitzat que et pot assessorar i donar un cop de mà en la teva recerca de feina.
  • Aprèn a dir NO: si, si, tal qual t’ho diem, hem d’aprendre a dir NO. Quan una persona es troba en situació de desocupació, ha de buscar el seu espai per fer la seva recerca de feina. Això pot suposar deixar de fer altres coses més “de casa”. Ens hem  de mentalitzar que ens calen unes determinades hores al dia per fer una recerca de feina amb òptims resultats.
  • Fes un calendari d’aquelles accions que vols fer durant la setmana: lo ideal seria que el dilluns al matí, lo primer que facis és planificar que faràs, en quant a recerca de feina, durant aquella setmana. Respecte el cap de setmana, que és per descansar!

 

Si tens qualsevol dubte envers la teva recerca de feina,  vine a les nostres Clubs de la Feina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Treball als barris  
  Proper inici de les formacions de “TREBALL ALS BARRIS” ...  
 
 
  BIZBARCELONA 2019  
  El 12 i 13 de juny es celebrarà la propera edició del Bizbarcelona al recinte firal de Montjuïc ...  
 
 
  Nova programació Tallers d’Informàtica Bàsica  
  Aprofita els nous tallers per apropar-te a les noves tecnologies en la recerca de feina ...  
 
 
  Besòs Premi Cooperatiu  
  Premi a la millor cooperativa de Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià. ...  
   
 
AVÍS LEGAL