IMPO > Notícies > Entrevista a Carme Aleu
    « Tornar al llistat  
    Entrevista a Carme Aleu  
 
    EMPRÈN | 16-01-2019
   
    Carme Aleu | Interiorista especialitzada en locals comercials i oficines.
 

La Carme des de petita va dirigir la seva mirada creativa cap al disseny i ha dedicat tota la seva vida professional a l’interiorisme, va crear la seva empresa d’interiorisme claus en mà i ara col·labora amb l’impo.

· Quines van ser les motivacions principals per decidir crear la teva pròpia empresa?

La veritat es que sempre havia volgut posar-me pel meu compte, era un repte personal, la meva aspiració. Després de l’experiència adquirida durant 15 anys com a interiorista en diferents empreses, vaig assolir la seguretat de tirar endavant el meu propi negoci.

· Quins són els teus propers passos?

La idea es anar creixent, poc  a poc, millorar les eines, ampliar personal, però sobretot sempre estar molt connectats amb altres sectors, per incorporar als projectes les noves tecnologies , noves tendències, nous materials, i millorar la forma de treballar.

· Quins consells donaries a altres emprenedors?

Que siguin valents però que pensin en tot, és important l’anàlisi de mercat, l’estratègia, target, i sobretot la imatge. Avui dia l’interiorisme, per exemple en un local comercial, pot fer que la gent entri o no. Es vital invertir els diners on cal, i posar-se en mans de professionals et pot ajudar a no gastar-te inútilment els teus diners.

· ¿En què t’ha ajudat l’impo?

A l’impo m’han donat les eines per poder fer un pla d’empresa acurat, m’han facilitat la informació necessària, i allà he pogut conèixer altres emprenedors, amb qui poder col·laborar o simplement per compartir experiències, ampliant la xarxa social.

· ¿De quina manera creus que podries ajudar a nous emprenedors?

Precisament el meu objectiu personal es aconseguir millorar la vida de les persones, i ajudar a nous emprenedors per mi es vital per aconseguir-ho. L’objectiu de la meva feina es sempre aconseguir la millor experiència de l’usuari en un espai, treballant l’interiorisme en molts aspectes: funcionalitat, ergonomia, imatge, ecologia, economia... i sempre entenent que cada projecte es únic.

El proper 7 de Febrer faré un taller per nous emprenedors de cara a ajudar-los a pensar en l’interiorisme del seu nou espai. D’aquesta manera puc tornar una mica de l’ajuda que m’han donat a mi.

 

WEB | https://www.avstudi.es/

PINTEREST | https://www.pinterest.es/avstudi/

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Què puc fer abans de la entrevista de feina?  
  Arribar a una entrevista de feina, és potser un dels moments més desitjats per les persones que busquen feina, però…. Que podem fer en aquest moment? ...  
 
 
  Últimes places curs activitats de venda. Places limitades!  
  El 24 d’abril comença el curs ACTIVITATS DE VENDA. Si t’interessa treballar en aquest sector aprofita-ho. Títol acreditatiu i pràctiques en empresa. ...  
 
 
  La presa de decisions  
  Us parlarem a continuació de la presa de decisions dins de l’entorn laboral. ...  
 
 
  Tancament Club de Feina Setmana Santa  
  Amb motiu de les vacances del període de Setmana Santa, Els Clubs de Feina tancaran del 15 al 22 d’Abril (ambdós inclosos). ...  
   
 
AVÍS LEGAL