IMPO > Notícies > Entrevista a Carme Aleu
    « Tornar al llistat  
    Entrevista a Carme Aleu  
 
    EMPRÈN | 16-01-2019
   
    Carme Aleu | Interiorista especialitzada en locals comercials i oficines.
 

La Carme des de petita va dirigir la seva mirada creativa cap al disseny i ha dedicat tota la seva vida professional a l’interiorisme, va crear la seva empresa d’interiorisme claus en mà i ara col·labora amb l’impo.

· Quines van ser les motivacions principals per decidir crear la teva pròpia empresa?

La veritat es que sempre havia volgut posar-me pel meu compte, era un repte personal, la meva aspiració. Després de l’experiència adquirida durant 15 anys com a interiorista en diferents empreses, vaig assolir la seguretat de tirar endavant el meu propi negoci.

· Quins són els teus propers passos?

La idea es anar creixent, poc  a poc, millorar les eines, ampliar personal, però sobretot sempre estar molt connectats amb altres sectors, per incorporar als projectes les noves tecnologies , noves tendències, nous materials, i millorar la forma de treballar.

· Quins consells donaries a altres emprenedors?

Que siguin valents però que pensin en tot, és important l’anàlisi de mercat, l’estratègia, target, i sobretot la imatge. Avui dia l’interiorisme, per exemple en un local comercial, pot fer que la gent entri o no. Es vital invertir els diners on cal, i posar-se en mans de professionals et pot ajudar a no gastar-te inútilment els teus diners.

· ¿En què t’ha ajudat l’impo?

A l’impo m’han donat les eines per poder fer un pla d’empresa acurat, m’han facilitat la informació necessària, i allà he pogut conèixer altres emprenedors, amb qui poder col·laborar o simplement per compartir experiències, ampliant la xarxa social.

· ¿De quina manera creus que podries ajudar a nous emprenedors?

Precisament el meu objectiu personal es aconseguir millorar la vida de les persones, i ajudar a nous emprenedors per mi es vital per aconseguir-ho. L’objectiu de la meva feina es sempre aconseguir la millor experiència de l’usuari en un espai, treballant l’interiorisme en molts aspectes: funcionalitat, ergonomia, imatge, ecologia, economia... i sempre entenent que cada projecte es únic.

El proper 7 de Febrer faré un taller per nous emprenedors de cara a ajudar-los a pensar en l’interiorisme del seu nou espai. D’aquesta manera puc tornar una mica de l’ajuda que m’han donat a mi.

 

WEB | https://www.avstudi.es/

PINTEREST | https://www.pinterest.es/avstudi/

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  L’IMPO participa als espais d’assessorament del BIZBARCELONA  
  El tècnics del Programa Catalunya Empren i l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord van assessorar als estands de la Xarxa Empren i a l’espai d’Economi ...  
 
 
  Entorn digital vs entorn real  
  Gestionar amb eficàcia l’entorn digital ...  
 
 
  Coneixes el web d’empresa i comerç del CNL de Badalona i Sant Adrià?  
  El web del Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià té un apartat especial dedicat al món de les empreses i el comerç ...  
 
 
  Recordatori del registre de la jornada laboral del personal assalariat.  
  El passat diumenge va entrar en vigor el Reial Decret Llei 8/2019 de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral. ...  
   
 
AVÍS LEGAL