IMPO > Notícies > III Jornada Badalona Territori Socialment Responsable
    « Tornar al llistat  
    III Jornada Badalona Territori Socialment Responsable  
 
    ORIENTA’T | 15-10-2018
   
    Empreses per una societat sostenible | ètica, principis i responsabilitat
  Descarrega't l'arxiu:
 

El Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) de l’Ajuntament de Badalona i el Consorci Badalona Sud, amb la col•laboració de la Fundació Intermèdia, la Fundació La Caixa i amb el suport del SOC, organitzen la III Jornada Badalona Territori Socialment Responsable, el 14 de Novembre del 2018 al Centre de Convencions i Negocis de Badalona (BCIN).

La responsabilitat de les empreses vers l’entorn on desenvolupa la seva activitat econòmica  és part de la clau perquè un territori tingui un desenvolupament equilibrat, on les organitzacions i les persones puguin gaudir d’una activitat pròspera, una vida sostenible i un treball digne.

L’impacte de l’activitat empresarial en un territori és determinant per la millora de les condicions socials, econòmiques i ambientals. Els criteris ètics que incorporen les organitzacions, quan actuen sobre aquest context d’influència, tenen un impacte directe en el nivell de desenvolupament social.

El repte de l’IMPO i del Consorci Badalona Sud es acompanyar i facilitar a les empreses eines i recursos que les hi ajudin a millorar la gestió empresarial, introduint criteris responsables i sostenibles, especialment en la gestió dels seus recursos humans, que puguin garantir un desenvolupament personal i professional enriquidor.

Amb la participació de professionals de la consultaria especialitzats i una representació d’empreses del territori, compromeses amb la millora social de la seva activitat econòmica,  es vol facilitar un entorn de debat i l’oportunitat de trobar eines que ens ajudin a implementar “petites - grans” decisions que poden tenir un impacte a l’entorn més immediat, en les persones, en el medi ambient i també en el creixement i beneficis de l’empresa.

La jornada està oberta a responsables empresarials, de RRHH, personal tècnic en orientació, formació i inserció laboral i a professionals amb inquietud per fer de Badalona una ciutat empresarial i socialment responsable.

imatge RRSS de Badalona Socialment Responsable

ESTIMEM BADALONA

Imatge ESTIMEM BADALONA

No hi pots faltar, t’esperem !!!!    Segur que aportaràs una “petita – gran” idea


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  EXPOSICIÓ “CATALUNYA TERRA COOPERATIVA”  
  SALA EL REFUGI DE BADALONA ...  
 
 
  LES PROVES PSICOTÈCNIQUES ONLINE  
  Alguns consells per realitzar proves psicotècniques online. ...  
 
 
  TANCAMENT CLUBS DE FEINA DURANT EL MES D'AGOST  
  Durant el mes d’agost els Clubs de Feina del Servei d’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació romandran tancats. Tornem el 2 de setembre. ...  
 
 
  ENTREVISTA A JUAN ANDRÉS LATUFF | CO-PROPIETARI DE CHIVUO’S  
  “Sense el fracàs és molt difícil apreciar l'èxit que espera per nosaltres” ...  
   
 
AVÍS LEGAL