IMPO > Notícies > EMPRESA: Noves oportunitats al contractar
    « Tornar al llistat  
    EMPRESA: Noves oportunitats al contractar  
 
    ORIENTA’T | 03-10-2018
   
    El projecte Badalona Inclou d’integració laboral, ofereix a les empreses, professionals competents i avantatges per cobrir les seves vacants
 

La finalitat del pla d’ocupació Badalona Inclou ha estat millorar les competències professionals de persones amb trastorn mental, així com l’adquisició de noves competències necessaris per desenvolupar les tasques d’un lloc de treball.

Badalona Inclou obre a les empreses l’oportunitat d’incorporar treballadors i treballadores en els seus processos de selecció de personal, amb el suport tècnic de l’IMPO, per facilitar l’ajust  de les candidatures a les necessitats del lloc de treball. 

És mitjançant l’experiència professional i la formació rebuda on s’obté l’apoderament de la persona, que per motius de salut mental, han estat temporalment en situació d’atur laboral, han pogut preparar-se i accedir novament al mercat de treball en condicions més competitives i amb les mateixes oportunitats que qualsevol.

El programa Badalona Inclou ofereix assessorament a totes les empreses interessades en donar un pas més enllà i apostar per la integració laboral. Amb la col·laboració de les empreses  i el suport de l’IMPO, farem de Badalona una ciutat on les oportunitats de incorporar-se al mercat laboral siguin amb mes igualitàries.

Mes enllà del compliment de la LISMI i dels avantatges fiscals que aquesta representa, Badalona Inclou permet a les empreses introduir criteris inclusius i valors ètics a la gestió dels seus recursos humans.

Empresari/a podeu tramitar les vostres ofertes de treball contactant amb els serveis tècnics d’intermediació laboral de l’ IMPO.

Més informació:
Maria García Lebrón | adreça electrònica: mgarcial@impo.cat | Telèfon: 93 460 46 08
 


Dintre del programa Badalona | Inclou,  des de IMPO es realitzen formacions als tècnics i tècniques per incloure la perspectiva de la salut mental a la feina i en la tasca diària amb les persones.

Imatge de col·laborados de BDN Inclou


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  NOVETATS per participar a les ofertes de feina de la BORSA de TREBALL d'IMPO Badalona  
  A partir del 2 de juliol del 2018 caldrà estar inscrit/a en la Xarxa Xaloc per tal de poder accedir a les nostres ofertes de feina. ...  
 
 
  Les Sales de Recerca de feina de l'IMPO (Clubs de feina)  
  Què no t’ho expliquin!!! Vine a comprovar-ho. ...  
 
 
  IMPO aconsegueix el certificat ISO 9001  
  Què és el certificat ISO 9001:2015? Per quin motiu IMPO obté aquesta certificació? ...  
 
 
  III Jornada Badalona Territori Socialment Responsable  
  Empreses per una societat sostenible | ètica, principis i responsabilitat ...  
   
 
AVÍS LEGAL