IMPO > Notícies > Subvencions per a Cooperatives i Societats Laborals
    « Tornar al llistat  
    Subvencions per a Cooperatives i Societats Laborals  
 
    ATENEU | 18-07-2018
   
    Subvencions per a la incorporació de persones sòcies treballadores o persones sòcies de treball en cooperatives i societats laborals
 

Us informem que, amb data 18 de juliol de 2018, ha esta publicada la RESOLUCIÓ TSF/1681/2018, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions per a la incorporació de persones sòcies treballadores o persones sòcies de treball en cooperatives i societats laborals en l'exercici 2018.

Els beneficiaris d’aquestes subvencions són les cooperatives i les societats laborals.

Es considerarà subvencionable la incorporació de persones sòcies treballadores o persones sòcies de treball a una cooperativa o una societat laboral incloses en algun dels següents col·lectius:

  1. Persones desocupades (i inscrites a l’oficina d’ocupació prèviament a la incorporació com a socis)
  2. Persones treballadores vinculades a l’empresa amb contracte de treball de caràcter fix o temporal. (han d’estar donades d’alta al Règim General de la Seguretat Social prèviament a la seva incorporació com a socis).

L'àmbit temporal de les actuacions que poden accedir a aquesta subvenció és des de l'1 de juliol de 2017 fins al dia de la publicació d'aquesta convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, el 18 de juliol de 2018.

Import de les subvencions

La quantia màxima d'aquestes subvencions és gradual segons els col·lectius següents:

  • Un import màxim de 7.000,00 euros per la incorporació de persones amb discapacitats com a sòcies treballadores o de treball en cooperatives o societats laborals.
  • Un import màxim de 5.500,00 euros per la incorporació de dones com a sòcies treballadores o de treball en cooperatives o societats laborals.
  • Un import màxim de 4.000,00 euros per la incorporació de persones menors de 30 anys o amb 45 anys o més com a sòcies treballadores o de treball en cooperatives o societats laborals. En cas que l'empresa s'hagi constituït o estigui en procés de constitució en els 12 mesos anteriors a la data de la publicació al DOGC d'aquesta Resolució, l'import màxim és de 5.000,00 euros.
  • Un import màxim de 2.000,00 euros per les persones no incloses en els col·lectius anteriors quan s'incorporin com a sòcies treballadores o de treball en cooperatives o societats laborals.
  • En cas que l'empresa s'hagi constituït o estigui en procés de constitució en els 12 mesos anteriors a la data de la publicació al DOGC d'aquesta Resolució, l'import màxim és de 3.000,00 euros.

En tots els casos les subvencions també es poden concedir quan la jornada de treball del soci treballador o soci de treball incorporat ho sigui a temps parcial, si bé en aquest supòsit la quantia de la subvenció és proporcional al temps efectiu de la jornada de treball.

El termini de presentació de les sol·licituds de subvenció s'iniciarà a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i restarà obert fins al 10 de setembre de 2018.

Les sol·licituds i altres tràmits associats al procediment de concessió i justificació de les subvencions s'han de formalitzar exclusivament per via electrònica utilitzant la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya.

Més informació i tràmits de sol·licitud

Per més informació us podeu adreçar a la Unitat de Foment Empresarial de l’IMPO trucant al 93 460 52 00 o al correu rgalvez@impo.cat.

 

Diferents subvencions

Imatge de recursos de Finançament


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  NOVETATS per participar a les ofertes de feina de la BORSA de TREBALL d'IMPO Badalona  
  A partir del 2 de juliol del 2018 caldrà estar inscrit/a en la Xarxa Xaloc per tal de poder accedir a les nostres ofertes de feina. ...  
 
 
  Les Sales de Recerca de feina de l'IMPO (Clubs de feina)  
  Què no t’ho expliquin!!! Vine a comprovar-ho. ...  
 
 
  III Jornada Badalona Territori Socialment Responsable  
  Empreses per una societat sostenible | ètica, principis i responsabilitat ...  
 
 
  Butlletí Breus d'IMPO  
  Informa't de la Formació i Programes que ofereix IMPO ...  
   
 
AVÍS LEGAL