IMPO > Notícies > L’Speed Dating com a eina per a millorar l’ocupabilitat
    « Tornar al llistat  
    L’Speed Dating com a eina per a millorar l’ocupabilitat  
 
    ORIENTA’T | 19-09-2018
   
    L’edició d’enguany del programa Treball als Barris incorpora l’Speed Dating com a nou model de procés de selecció
 

Des de Treball als Barris, portem a terme el Dispositiu d’Inserció sociolaboral, dirigit a persones en procés de recerca de feina dels barris de Badalona de Serra d’en Mena, Sant Roc, Artigues i El Remei.

A l’edició d’enguany, hem incorporat les sessions d’Speed Dating, amb l’objectiu d’acostar a les persones participants als nous processos de selecció i millorar la seva ocupabilitat a través del training (entrenament) en competències per superar les entrevistes de selecció.

Prèviament a realitzar les sessions d’Speed Dating, la persona participant ha hagut de preparar-se i entrenar, durant el Mòdul de Tècniques de Recerca de Feina, el que coneixem com a Elevator Pitch. Aquest és una presentació professional de durada d’un minut on exposa quin és el seu perfil professional.

Seguidament pot parlar de la seva formació, tant la reglada com la no reglada, per exemple un curs de formació ocupacional. En el seu discurs ha d’incorporar  també els seus punts forts, les seves competències i el seu valor afegit, és a dir, aquelles qualitats que considera el poden diferenciar de la resta de candidates i que traslladen la idea de que podrà dur a terme la feina de manera òptima.

Les diferents edicions d’Speed dating que hem realizat fins ara han tingut molt bona acollida,  atenent a més de quaranta persones on cadascuna ha tingut la oportunitat de ser entrevistada un mínim de tres vegades per diferents professionals. Les entrevistes tenen una durada d’un minut.

Les persones participants destaquen que la tècnica del Speed dating els proporciona major confiança a l’hora d’anar a posteriors processos de selecció, millores en l’autoconeixement i l’expressió del perfil professional i presa de consciència de les pròpies fortaleses, entre d’altres.

En els propers mesos es programaran més sessions que es realitzaran a l’IMPO-Alfons XII (B9), on està prevista la participació de les persones que estan participant o participaran en els diferents itineraris d’ocupació que ofereix el projecte Treballs als Barris.

 

 

 

Aquestes accions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del projecte Treball als Barris i pel propi IMPO de l’Ajuntament de Badalona.


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  BIZBARCELONA 2019  
  El 12 i 13 de juny es celebrarà la propera edició del Bizbarcelona al recinte firal de Montjuïc ...  
 
 
  Nova programació Tallers d’Informàtica Bàsica  
  Aprofita els nous tallers per apropar-te a les noves tecnologies en la recerca de feina ...  
 
 
  Besòs Premi Cooperatiu  
  Premi a la millor cooperativa de Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià. ...  
 
 
  Que no t’ho expliquin, vine als nostres cursos d’orientació laboral.  
  Aprofita els nous tallers per accelerar la teva incorporació al món laboral, guanyaràs en coneixements i pràctica! ...  
   
 
AVÍS LEGAL