IMPO > Notícies > ACCELERA EL CREIXEMENT
    « Tornar al llistat  
    ACCELERA EL CREIXEMENT  
 
    EMPRÈN | 14-03-2018
   
    S'ha possat en marxa la 7a edició del Programa de consultoria estratègica per a empreses amb alt potencial de creixement
 

 

Descripció:

Accelera el creixement es un programa de consultoria estratègica promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC.

Des de l’any 2012 es duu a terme anualment amb la participació de 50 empreses en cada edició. Les empreses seleccionades reben els serveis i l’acompanyament necessaris per accelerar-ne el seu creixement en àmbits com la innovació tecnològica i la transformació digital, la comercialització, la internacionalització o l’organització d’equips per impulsar nous models de negoci i de gestió empresarial.

Amb Accelera el creixement l’empresa podrà reflexionar i contrastar, amb consultors experts, la seva estratègia i definir un pla de creixement, identificant les palanques de creixement i factors d’èxit per poder  implementar-los a través un pla d’acció personalitzat i a mida.

Qui pot participar?

Empreses de la demarcació de Barcelona (inclou Badalona) amb una trajectòria igual o superior a 5 anys d’activitat, amb tres treballadors o més i amb voluntat d’invertir en el propi creixement.

El programa

  1. Fase de selecció d’empreses participants: març - juliol 2018.
  2. Pla de creixement; setembre 2018-març – 2019. 33 hores de consultoria amb sessions col•lectives de les 50 empreses participants i individuals a la mateixa empresa.
  3. Suport a l’acció; abril - juny 2019. 46 hores de sessions individuals, classes magistrals i bones pràctiques.

El cost de mercat d’aquest programa d’acceleració empresarial es de 5500€. Amb el suport de PIMEC i la Diputació de Barcelona, el cost real per a les empreses participants es només de 500€ més IVA.

Inscripció

Aquelles empreses interessades en formalitzar la sol·licitud de candidatura poden adreçar-se a l’equip tècnic de l’ IMPO:

Imatge coorporativa del Programa | Accelera el Creixement


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  INICI PROGRAMA ENFEINA’T  
  Del 28 al 31 de gener, IMPO de l'Ajuntament de Badalona obre el procés d'inscripció del programa ENFEINA'T ...  
 
 
  Entrevista a Carme Aleu  
  Carme Aleu | Interiorista especialitzada en locals comercials i oficines. ...  
 
 
  Novetats autònoms 2019  
  Et presentem les darreres novetats que entren en vigor al gener ...  
 
 
  Inici programa de treball i formació – TRFO 2018  
  Del 7 a l’11 de gener de 2019, s'obre el procés d’inscripció per participar a la propera edició del programa Treball i Formació ...  
   
 
AVÍS LEGAL