IMPO > Notícies > ACCELERA EL CREIXEMENT
    « Tornar al llistat  
    ACCELERA EL CREIXEMENT  
 
    EMPRÈN | 14-03-2018
   
    S'ha possat en marxa la 7a edició del Programa de consultoria estratègica per a empreses amb alt potencial de creixement
 

 

Descripció:

Accelera el creixement es un programa de consultoria estratègica promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC.

Des de l’any 2012 es duu a terme anualment amb la participació de 50 empreses en cada edició. Les empreses seleccionades reben els serveis i l’acompanyament necessaris per accelerar-ne el seu creixement en àmbits com la innovació tecnològica i la transformació digital, la comercialització, la internacionalització o l’organització d’equips per impulsar nous models de negoci i de gestió empresarial.

Amb Accelera el creixement l’empresa podrà reflexionar i contrastar, amb consultors experts, la seva estratègia i definir un pla de creixement, identificant les palanques de creixement i factors d’èxit per poder  implementar-los a través un pla d’acció personalitzat i a mida.

Qui pot participar?

Empreses de la demarcació de Barcelona (inclou Badalona) amb una trajectòria igual o superior a 5 anys d’activitat, amb tres treballadors o més i amb voluntat d’invertir en el propi creixement.

El programa

  1. Fase de selecció d’empreses participants: març - juliol 2018.
  2. Pla de creixement; setembre 2018-març – 2019. 33 hores de consultoria amb sessions col•lectives de les 50 empreses participants i individuals a la mateixa empresa.
  3. Suport a l’acció; abril - juny 2019. 46 hores de sessions individuals, classes magistrals i bones pràctiques.

El cost de mercat d’aquest programa d’acceleració empresarial es de 5500€. Amb el suport de PIMEC i la Diputació de Barcelona, el cost real per a les empreses participants es només de 500€ més IVA.

Inscripció

Aquelles empreses interessades en formalitzar la sol·licitud de candidatura poden adreçar-se a l’equip tècnic de l’ IMPO:

Imatge coorporativa del Programa | Accelera el Creixement


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Badalona | Anem per feina. Plans d’ocupació 2018-19  
  S'obre el procés de selecció del projecte "Badalona | Anem per feina". Plans d’ocupació 2018-19 ...  
 
 
  NOVETATS per participar a les ofertes de feina de la BORSA de TREBALL d'IMPO Badalona  
  A partir del 2 de juliol del 2018 caldrà estar inscrit/a en la Xarxa Xaloc per tal de poder accedir a les nostres ofertes de feina. ...  
 
 
  Les Sales de Recerca de feina de l'IMPO (Clubs de feina)  
  Què no t’ho expliquin!!! Vine a comprovar-ho. ...  
 
 
  Prepara’t per a l’acció!!! Nova programació de tallers monogràfics  
  Aprofita els nous tallers per definir la teva recerca de feina. Cursos intensius i tallers pràctics que t’ajuden a trobar feina. ...  
   
 
AVÍS LEGAL