IMPO > Notícies > Visita a Badiu Jove
    « Tornar al llistat  
    Visita a Badiu Jove  
 
    FORMA´T | 13-02-2018
   
    Un grup de joves de l’IMPO fa una visita a una entitat referent del territori per assabentar-se dels recursos adreçats als joves.
 

 

El programa “Joves per l’Ocupació 2016” fa una visita a l’oficina del Badiu Jove per tal de conèixer a fons totes les activitats i recursos  que es desenvolupen a l’entitat i que s’adrecen al col•lectiu jove de Badalona.

Atesos directament per la coordinadora del centre, Mireia Cayuela, van poder conèixer l’agenda i els àmbits on poden rebre assessorament personal. Desprès d’una breu introducció i descripció de l’oficina alguns joves han sol•licitat una cita per poder adreçar-se a aquests recursos del Badiu Jove.

Finalment, Mireia Cayuela els va convidar a visitar la seva pagina web perquè poguessin  donar-se d’alta i rebre notícies sobre les activitats del Badiu Jove. La visita va ser molt profitosa, entre d¡altres coses, per  conèixer millor els recursos que ofereix l’Ajuntament als joves de la ciutat.
 


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Mobile World Congress 2018  
  Rècord de presencia d’empreses catalanes a l’edició d’enguany ...  
 
 
  EMPRENDRE: 6 PUNTS CLAU  
  Recomanacions a l'hora de posar en marxa la teva idea de negoci. ...  
 
 
  Badalona Conviu. Pla d’ocupació 2018  
  Del 19 a 28 de febrer, s'obre el procés d’inscripció per participar al Pla d’ocupació “Badalona Conviu” amb finançament municipal. ...  
 
 
  ENFEINA'T 2017 | Publicació de relació de persones  
  Publicació de la relació de persones seleccionades per al programa ENFEINA’T 2017 ...  
   
 
AVÍS LEGAL