IMPO > Notícies > Nou cas d'èxit de REEMPRESA
    « Tornar al llistat  
    Nou cas d'èxit de REEMPRESA  
 
    EMPRÈN | 22-12-2017
   
    Entrevista del cas d’èxit de l’empresa 'Fruites i Verdures Lucena'
 

 

L’IMPO ofereix assessorament gratuït per a totes aquelles persones que estan pensant en traspassar el seu negoci o en adquirir-ne un que estigui en funcionament.

 

Us transcrivim l’entrevista que s’ha realitzat tant al Cedent com al Reemprenedor de l’empresa Fruites i Verdures Lucena, ubicada al carrer Coll i Pujol, 143 baixos, 08917 Badalona (Barcelona).

Descripció del Cedent, del Reemprenedor i del cas:

 • Nom, cognoms i edat del cedent: José Manuel Lucena (33)
 • Nom, cognoms i edat del reemprenedor: Anna Pallach (34)
 • Data de la formalització de la compravenda: 29/11/2017

Preguntes:

Cedent

 1. Ens pot explicar breument a què es dedica l’empresa que ha cedit recentment?

José Manuel (C): Es tracta d’un comerç al detall de fruites, verdures, hortalisses i tubercles. L’empresa s’ha anat consolidant al llarg dels anys i disposa d’una cartera de clients activa, amb una bona facturació.

 1. Per què va decidir posar-la a la venda?

José Manuel (C): Degut a un canvi de professió no disposo del temps necessari per atendre correctament la marxa del negoci i vaig decidir cedir-lo a algú amb la motivació, il·lusió i implicació suficient perquè l’empresa pugui seguir el seu curs.

 1. Vostè va crear la seva activitat empresarial i sap els esforços que suposa la posada en marxa de la mateixa. Com valora que ara un emprenedor pugui convertir-se en reemprenedor, estalviant així tota la fase de creació? Li hagués agradat a vostè tenir aquesta oportunitat?

José Manuel (C): Sense dubte, reemprendre un negoci que ja funciona suposa un estalvi molt important en quant a tràmits i burocràcia i no existeix tant de risc com crear una empresa des de cero.

Reemprenedor:

 1. Quin “toc” personal li pretens donar al negoci per fer-lo créixer?

Anna Pallach (R): Actualment pretenc centrar els meus esforços en mantenir el nivell que ha deixat el cedent i arribar a consolidar-lo amb una cartera de clients sòlida. Més endavant, m’agradaria destinar una part de la fruiteria al “Km. 0”, amb productes més frescos i ecològics al haver viatjat menys.

 1. Quin acompanyament heu pactat amb el cedent per què et pugui transmetre tot el coneixement i la clientela?

Anna Pallach (R): Des dels inicis de les negociacions hi ha hagut una molt bona relació entre nosaltres, el tracte és directe i amable i vam pactar un acompanyament inicial durant els primers dies quan reprengui el negoci. No hi haurà cap problema en que vingui a ajudar-me doncs José Manuel (C) també em servirà la fruita des de Mercabarna i ens veurem pràcticament cada dia.

 1. Voldràs ampliar la plantilla i contractar alguna persona?

Anna Pallach (R): Inicialment no tinc previst contractar cap treballador, però si la marxa del negoci ho exigeix i augmenta el volum de feina, em plantejaria contractar alguna persona més endavant.

 1. Quant temps van durar les negociacions? Van ser dures o fàcils?

Anna Pallach (R): Hi ha hagut molt bon feeling entre nosaltres i bona relació, des de la realització del projecte o pla de Reempresa a l’alta d’autònoma i la firma del contracte de traspàs van transcórrer només unes dues setmanes aproximadament.

 1. Quin consell donaries a un reemprenedor que estigués en la fase inicial del procés de reempresa?

Anna Pallach (R): Estic molt contenta amb la rapidesa i amabilitat que m’han atès al IMPO, de fet no coneixia que podria venir tantes vegades com fos necessari durant els assessoraments i dubtes que m’anessin sorgint durant el procés.  Per tant, el meu consell seria: abans de prendre qualsevol decisió important, veniu al IMPO!

 

 

 Si desitja informació, tant si té un negoci per cedir o vol agafar un, pot concertar una entrevista amb Albert Badia Ripoll en el telèfon 93 460 52 00 o enviar un correu a sae@impo.cat 


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  NOVETATS per participar a les ofertes de feina de la BORSA de TREBALL d'IMPO Badalona  
  A partir del 2 de juliol del 2018 caldrà estar inscrit/a en la Xarxa Xaloc per tal de poder accedir a les nostres ofertes de feina. ...  
 
 
  Les Sales de Recerca de feina de l'IMPO (Clubs de feina)  
  Què no t’ho expliquin!!! Vine a comprovar-ho. ...  
 
 
  III Jornada Badalona Territori Socialment Responsable  
  Empreses per una societat sostenible | ètica, principis i responsabilitat ...  
 
 
  Butlletí Breus d'IMPO  
  Informa't de la Formació i Programes que ofereix IMPO ...  
   
 
AVÍS LEGAL