IMPO > Notícies > NOU ESPAI PER A EMPRENEDORS A BADALONA
    « Tornar al llistat  
    NOU ESPAI PER A EMPRENEDORS A BADALONA  
 
    EMPRÈN | 27-09-2017
   
    Obre The Work Hub, un espai de coworking a Bufalà
 

Entrevista a l'empresa The Work Hub

1.      En què consisteix el teu negoci?

The Work Hub és un centre de negocis ubicat al barri de Bufalà, a 10 min del centre de Badalona, ​​on oferim espais de treball flexibles amb tot inclòs, per freelance, autònoms, start-ups i pimes: des de llocs de treball en espais compartits (coworking) fins despatxos individuals per equips mitjans. En definitiva, busquem que l'usuari triï la forma en què vol treballar, que se senti com a casa, en un espai professional. I, tot això, a uns preus molt competitius.

 2.      Quines han estat les motivacions principals per decidir crear aquesta empresa?

Doncs la veritat és que el projecte va néixer per atendre una necessitat pròpia, fa uns mesos: som un petit equip de consultors que buscàvem un espai a Badalona per ubicar-nos, que oferís flexibilitat (ens permetés, per exemple, utilitzar una oficina per dies, amb els seus serveis d'internet, de climatització, ús de cuina, etc., inclosos) i, al mateix temps, un entorn professional on rebre clients per mantenir reunions de treball. I la veritat és que no vàrem trobar cap solució que ens satisfés en aquest sentit, pel que ens vàrem animar nosaltres.

 3.      Quina ajuda t’han ofert durant tot el procés de creació del coworking?

La veritat és que des del IMPO han mostrat interès en el projecte des del primer moment, recolzant-nos en tot el necessari en la seva posada en marxa. Ens van assessorar en temes relatius a possibles línies de finançament que poguessin encaixar amb The Work Hub, així com en la tramitació administrativa de l'obertura de les oficines. Estem molt agraïts i personalment crec que l'IMPO ofereix serveis de gran valor afegit per a l'emprenedor.

 4.      Ara que ja has arrencat el negoci, quins són els teus pròxims passos?

Doncs ara ha arribat l'hora de la veritat, la part més divertida! Després de dedicar esforç a la posada en marxa, ara és el moment de llançar-lo al mercat: volem que es reconegui a The Work Hub com un lloc que ofereix espais de treball flexibles amb tot inclòs, en un entorn professional i còmode. I ja som 10 usuaris els que gaudim treballant, en un ambient col·laboracionista i relaxat! A partir d'aquí, toca fer-se ressò de les necessitats dels usuaris, adaptant-nos contínuament, per seguir oferint la millor experiència coworking.

 5.      Quin perfil de persona o empresa pot utilitzar els teu serveis de coworking?

Fonamentalment, pensem en freelance als quals la idea d'anar a treballar a una cafeteria abarrotada i amb WiFi no sigui una solució eficaç. També, evidentment, en start-ups que, per la seva pròpia naturalesa, passen per diferents etapes abans de la seva consolidació, pel que necessiten d'aquesta flexibilitat que s'ajusti al seu ritme de creixement, en un entorn professional. I, finalment, en pimes que busquin optimitzar costos, unificant els serveis d'ús d'espai, connexió a Internet d'alta velocitat, climatització, neteja, recepció, etc .

6.      Quines són les avantatges de treballar en un coworking?

El coworking aporta molts beneficis als seus usuaris, en la mesura que els coworkers comparteixen el seu dia a dia amb altres, interactuant tant en el professional com, moltes vegades, també en el personal. És molt agradable poder prendre un cafè amb un altre coworker i comentar inquietuds, demanar ajuda i expandir les teves xarxes. O, simplement, sentir-te acompanyat. De fet, la gran majoria dels coworkers afirmen sentir-se més motivats i, sobretot, més feliços!

7.      Com veus el futur del sector del coworking?

Crec que els espais de coworking s'estan definint ja la forma de treballar del futur, on persones amb diferents perfils treballen en espais col·laboratius, complementant-se i creant sinèrgies entre ells. I la veritat és que la xifra d'autònoms no fa més que incrementar-se en el nostre país (a Catalunya, a juny-17: 328.740 persones)!

En el futur és molt possible que vegem especialització d'espais, tant en termes de sectors (és a dir, centres de coworking destinats a professionals del món de l'energia, per exemple) com de disseny d'interiors (per exemple, espais més diàfans davant altres on prevalgui la privacitat). I nosaltres volem contribuir-hi!

 

Logo de The work Hub  https://www.theworkhub.es/

 

Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès facebook d'IMPOAccès twitter d'IMPOAccès LinkedIn d'IMPOaccés a youtube de IMPOaccés a Google   de IMPOaccés a eventbrite

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  NOVETATS per participar a les ofertes de feina de la BORSA de TREBALL d'IMPO Badalona  
  A partir del 2 de juliol del 2018 caldrà estar inscrit/a en la Xarxa Xaloc per tal de poder accedir a les nostres ofertes de feina. ...  
 
 
  Les Sales de Recerca de feina de l'IMPO (Clubs de feina)  
  Què no t’ho expliquin!!! Vine a comprovar-ho. ...  
 
 
  Prepara’t per a l’acció!!! Nova programació de tallers monogràfics  
  Aprofita els nous tallers per definir la teva recerca de feina. Cursos intensius i tallers pràctics que t’ajuden a trobar feina. ...  
 
 
  Programa 'FEM OCUPACIÓ PER A JOVES 2017'  
  Ajuts a la contractació ...  
   
 
AVÍS LEGAL