IMPO > Notícies > ENCARA NO SAPS QUÈ ÉS LA GARANTIA JUVENIL?
    « Tornar al llistat  
    ENCARA NO SAPS QUÈ ÉS LA GARANTIA JUVENIL?  
 
    ORIENTA’T | 26-09-2017
   
    El programa de Garantia Juvenil, dirigit a joves entre 16 i 29 anys, per reduir l’atur juvenil i poder incrementar la formació i experiència professi
 

El programa de Garantia Juvenil, dirigit a joves entre 16 i 29 anys, és una iniciativa cofinançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu amb la finalitat de reduir l’atur juvenil i poder incrementar la formació i experiència professional dels joves.

Jove, si no estudies ni treballes potser t’interessa conèixer la Garantia Juvenil. És igual quin sigui  el teu nivell formatiu o si tens o no experiència professional, n’hi ha diferents oportunitats per a tu.

A l’ IMPO de Badalona i al Badiu Jove trobaràs a les tècniques impulsores de la Garantia Juvenil que a partir d’una entrevista individual i personalitzada t’orientaran cap a la formació o la inserció laboral. Així doncs, podràs:

  • Millorar la teva formació i/o formar-te d’allò que és del teu interès.

Programes que t’ajuden a adquirir l’ ESO , itineraris a mida per a la inserció laboral, pràctiques en empreses, formació especialitzada, mobilitat internacional...

  • Si el que vols es trobar feina i no saps per on començar ja que no tens experiència professional o necessites suport, iniciarem un petit itinerari on treballaràs  des de aspectes més interns com són les pròpies competències, interessos/motivacions i el currículum, a aspectes més externs com és conèixer el mercat de treball, els canals per a la recerca de feina, com preparar-te una entrevista de selecció,etc.
  • Si tens clara una idea de negoci i vols posar-la en marxa, tindràs suport per poder emprendre.  Pots comptar amb una subvenció econòmica que acaba el 10/10/2017, per més informació.

 

Aprofita’t! n’hi ha un munt de programes i projectes que t’esperen!

Més de 200 joves ja han participat des de finals any passat. Només necessites interès, compromís, ganes de fer i passar a l’acció.

 

Si vols més informació no dubtis en apropar-te a IMPO al nostre centre situat al C/ Nova Cançó, 1 (08915,Badalona) o al Badiu Jove (C/Ausiàs Marc,61 08912 Badalona)  i demana hora amb les nostres impulsores de Garantia Juvenil. T’ hi esperem!

 

Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès LinkedIn d'IMPOaccés a youtube de IMPOaccés a Google   de IMPOaccés a eventbrite

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Mobile World Congress 2018  
  Rècord de presencia d’empreses catalanes a l’edició d’enguany ...  
 
 
  EMPRENDRE: 6 PUNTS CLAU  
  Recomanacions a l'hora de posar en marxa la teva idea de negoci. ...  
 
 
  Badalona Conviu. Pla d’ocupació 2018  
  Del 19 a 28 de febrer, s'obre el procés d’inscripció per participar al Pla d’ocupació “Badalona Conviu” amb finançament municipal. ...  
 
 
  ENFEINA'T 2017 | Publicació de relació de persones  
  Publicació de la relació de persones seleccionades per al programa ENFEINA’T 2017 ...  
   
 
AVÍS LEGAL