IMPO > Notícies > PROJECTE EMPRENEDOR
    « Tornar al llistat  
    PROJECTE EMPRENEDOR  
 
    EMPRÈN | 26-09-2017
   
    “THE WAIIGO”: ACCESSORIS PER PERSONES OSTOMITZADES
 
  • En què consisteix la teva activitat ?

El meu projecte consisteix en la confecció de fundes de cotó i bandes de bany per persones ostomitzades. Les persones ostomitzades son portadores de colostomia, ileostomia, urostomia, neferostomia, depenent del tipus d´ostomia. El nostre projecte té com a objectiu dissimular aquestes bosses per dotar-les d´un aspecte més personal, més estètic i això fa que les persones finalment les portin d´una manera més còmoda, per fora de la roba i sense por a que es puguin veure.

  • Com i quan vas iniciar el teu projecte?

El meu projecte es va iniciar fa dos anys a l´Hospital Universitari Vall d´Hebron. Jo sóc infermer i vaig tenir de pacient a la Maria José (portadora de quatre bosses d´ostomia). Ella va ser qui va tenir la idea d´aquestes fundes, ja que volia continuar fent vida normal sense renunciar a vestir com li agradava, anar a la platja, córrer, passejar, etc. Em va semblar tant bona idea i la Maria José tant bona persona que vam decidir emprendre aquest projecte conjuntament. Cap dels dos sabia res de ser emprenedors així que li vaig comentar la possibilitat d´assessorar-nos, primer a Barcelona Activa i finalment a l´Impo on ens van ajudar a crear el nostre projecte i vam aprendre a ser autèntics emprenedors.

  • Quins valors has decidit incorporar al teu projecte?

Hem decidit incorporar els valors de voluntariat, ajuda i atenció a les persones ostomitzades. Col·laborem des del principi amb la Fundació Oncovallès, entitat destinada a donar suport a totes les persones que han patit o estant patint per culpa del càncer. Els hi fem una donació trimestralment segons les vendes que hem tingut i col·laborem activament en els seus projectes.

  • A quin tipus de públic va adreçada la teva activitat i/o productes?

Va adreçada a totes les persones amb ostomia, familiars i amics. Els nostres productes els hi permeten tenir llibertat de moviments, sentir-se còmodes i sobretot aconseguir fer una vida normal, com anar a la platja o a qualsevol lloc sense por a mirades indiscretes.

  • Què has aconseguit fins ara i quins objectius t'has proposat per als propers mesos?

Hem aconseguit donar-nos a conèixer que no és poc i moure’ns per tota Espanya, parlant tant amb farmàcies com infermeres estomaterapeutes.

També hem aconseguit arribar a farmàcies que volien disposar d´aquest producte en estoc com en catàleg, convertint-se en punts de venda físics.

  • Quins consells donaries a les persones emprenedores que volen encetar un nou projecte empresarial?

No precipitar-se, mirar sempre altres opcions per molt bones que semblin les que tenint al davant, demanar consell a altres persones que han seguit un camí semblant i sobretot no posar-se nerviós.

Un altre consell seria no recolzar parts importants del projecte en amics i familiars sense definir prèviament el nivell d’implicació d´aquests, ja que en el nostre cas ha suposat endarreriments importants en la calendarització d’objectius estratègics.

Per últim només afegir que és normal tenir por o estar eufòric, canviar d’opinió cent vegades, empenedir-se i després animar-se, però la clau és arriscar-se i donar-ho tot per encetar quelcom que és teu, que hi creus i desitges crear.

Dades contacte

www.thewaiigo.com/ca/

ostomycover@thewaiigo.com

Truca'ns de Dl-Dv de 10:00 a 13:00 i de 15:00 a 19:00 hores, o whatsapp: 678227155

facebook de Thewaiigohttps://www.facebook.com/Thewaiigo/

Twitter de TheWaiigohttps://twitter.com/TheWaiigo

youtube the waiigogoogle   de the waiigo

Imatges

Web de The WaiigoImatge EmprendedorImatge emprendedor 2

 

Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès facebook d'IMPOAccès twitter d'IMPOAccès LinkedIn d'IMPOaccés a youtube de IMPOaccés a Google   de IMPOaccés a eventbrite

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  NOVETATS per participar a les ofertes de feina de la BORSA de TREBALL d'IMPO Badalona  
  A partir del 2 de juliol del 2018 caldrà estar inscrit/a en la Xarxa Xaloc per tal de poder accedir a les nostres ofertes de feina. ...  
 
 
  Les Sales de Recerca de feina de l'IMPO (Clubs de feina)  
  Què no t’ho expliquin!!! Vine a comprovar-ho. ...  
 
 
  Prepara’t per a l’acció!!! Nova programació de tallers monogràfics  
  Aprofita els nous tallers per definir la teva recerca de feina. Cursos intensius i tallers pràctics que t’ajuden a trobar feina. ...  
 
 
  Programa 'FEM OCUPACIÓ PER A JOVES 2017'  
  Ajuts a la contractació ...  
   
 
AVÍS LEGAL