IMPO > Notícies > OPORTUNITATS LABORALS AL TEU VOLTANT
    « Tornar al llistat  
    OPORTUNITATS LABORALS AL TEU VOLTANT  
 
    ORIENTA'T | 08-06-2017
   
    Estigues atent i valora les opcions que es puguin presentar.
 

Quan busquem feina, les oportunitats laborals no només poden sorgir a un portal web. Potser la forma més coneguda i àgil, quant a usabilitat, és precisament aquesta, mitjançant els diferents portals web. Aquests, en ofereixen la oportunitat de registrar-nos, introduir les nostres dades, i enviar la nostra candidatura a una oferta determinada.

Però aquesta forma de cercar oportunitats laborals, no és, ni molt menys, la única.

Sigues curiós /sa i observa, indaga,  i reflexiona envers tot lo que passa al teu voltant. On i quan menys ho esperis, pots trobar aquella oportunitat, ideal per a tu, dins del teu sector professional. Hi ha algunes accions que pots efectuar i convertir-les en hàbit amb la pràctica.  

Per exemple, una d’elles, és llegir la premsa. Les diferents notícies publicades et poden donar pistes d’obertura d’empreses, o ampliació de les mateixes, amb la conseqüent necessitat de personal per part d’elles.

Així també, una bona estratègia, i ben senzilla, pot ser passejar pel teu municipi, observant que es mou al teu voltant, mirant si hi ha cartells amb oportunitats laborals, o amb informació de properes obertures. Conèixer el teu barri, zona, districte.

Quant a Internet, existeixen també certs metabuscadors d’ofertes, els quals et poden proporcionar una visió de totes les oportunitats laborals que hi ha dins la web. Alguns dels més coneguts són www.indeed.es o www.jobrapido.com

Recorda que  quan estem en un procés de recerca de feina, és important que estem preparats en qualsevol lloc i moment per una possible entrevista laboral. Recorda portar sempre el teu currículum actualitzat, si no pot ser en paper, en una memòria digital, o, almenys, dins del teu correu electrònic. D’aquesta manera, tindràs accés a ell de manera immediata.

Endavant amb la recerca i estigues atent/a al teu voltant! Si necessites ajuda, assessorament per on i com buscar feina posa’t en contacte amb el Servei d’Orientació de l’ IMPO.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Les Sales de Recerca de feina de l'IMPO (Clubs de feina)  
  Què no t’ho expliquin!!! Vine a comprovar-ho. ...  
 
 
  Formació “Màrqueting per a petits negocis” a BDN LAB  
  BDN LAB, ofereix la formació gratuïta “Màrqueting per a petits negocis”. Apunta't! ...  
 
 
  Ets jove? T’atrauen les noves tecnologies? Para atenció!  
  Joves, tecnologia i treball: no deixis escapar el tren d’alta tecnologia cap a l’ocupació. ...  
 
 
  Entrevista a SB Estilistes, tu perruqueria al centre de Badalona  
  Una perruqueria amb un aire juvenil ...  
   
 
AVÍS LEGAL