IMPO > Notícies > MENTORING PER A JOVES
    « Tornar al llistat  
    MENTORING PER A JOVES  
 
    EMPRČN | 01-06-2017
   
    L’IMPO, en col·laboració amb Youth Business Spain, ofereix un servei de mentoring per acompanyar als joves emprenedors durant el seu procés.
 

El mentoring és prestat per empresaris i professionals amb experičncia que comparteixen, en qualitat de voluntaris, el seu temps i la seva experičncia amb els joves emprenedors que inicien la seva primera aventura empresarial. Es basa en establir un espai de confiança que permet una anŕlisi objectiva dels reptes als que s’enfronta el nou negoci, enfortint les competčncies dels joves emprenedors i afavorint el seu desenvolupament personal i professional a partir de l’experičncia dels mentors voluntaris.

L’acompanyament personalitzat d’empresaris i professionals que ja han passat per l’experičncia de creació d’una empresa, la seva participació en qualitat de voluntaris i la durada del seu compromís, un any com a mínim, són les claus de l’impacte i la sostenibilitat del programa de mentoring.

Emprenedor, si tens 36 anys o menys i estŕs iniciant el teu negoci, prova l’experičncia de cončixer al teu mentor, posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.

Mentor, si vols ser protagonista en un programa de promoció de l’economia i ets un empresari o professional amb experičncia i vols compartir el teu temps i els teus coneixements per ajudar a un jove a consolidar el seu nou negoci, posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.

Emprenedor, el millor que et pot passar és un mentor, així que #PonUnMentorEnTuVida

żUs animeu?

Soci programa de mentoring:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  L'IMPO TANCAT PER VACANCES  
  Del 7 al 18 d'agost, ambos inclosos. ...  
 
 
  NOVA FORMACIÓ PER MILLORAR LA GESTIÓ A LES COOPERATIVES  
  Et donem les competčncies i habilitats essencials en emprenedoria cooperativa i emprenedoria col·lectiva. Lloc: IMPO Can Boscŕ ...  
 
 
  BUTLLETÍ 33: EMPRČN A BADALONA EMPRENEDORA  
  Posa't al dia amb la nostra newsletter! ...  
 
 
  BUTLLETÍ 33: EMPRČN A BADALONA CREATIVA  
  Posa't al dia amb la nostra newsletter! ...  
   
 
AVÍS LEGAL