IMPO > Notícies > EMPRENDRE EN ELS SECTORS CREATIUS
    « Tornar al llistat  
    EMPRENDRE EN ELS SECTORS CREATIUS  
 
    EMPREN | 28-03-2014
   
    L’IMPO al costat de les empreses creatives i culturals
  https://www.youtube.com/watch?v=pdKkKBX7R38&list=PLABA09A2D79D74E20
 

Aquesta setmana l’IMPO ha celebrat la Jornada “EMPRENDRE EN ELS SECTORS CREATIUS” al  Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN). La Jornada ha estat oberta tant a les empreses d’aquests àmbits com a estudiants d’ensenyaments artístics que estant pròxims a acabar els seus estudis han volgut aprofundir sobre alguns aspectes de l’emprenedoria en els sectors creatius.

Volem reiterar l’agraïment als més de 70 assistents que vareu venir, i especialment a les empreses i als seus representants, que vareu participar tant en les ponències com a la taula rodona; Jonàs Sala de Verkami, Maria Rojas de Nautta, Josep Gurri de Dortoka, Georgina Alcacer de El flotador estudi gràfic, Elias Lozano de Omnidrone i Juanjo Navarro de Trifusió, ja que gràcies al vostre temps i a la vostra col·laboració vareu contribuir a que la Jornada fos tot un èxit.

Per altra banda, destacar que al final de la sessió es va obrir un torn de preguntes on els estudiants van manifestar les seves inquietuds per la imminent incorporació al món laboral, preguntant a les empreses, entre d’altres qüestions, què valoraven al fer un procés de selecció; si la manca d’experiència els seria una dificultat; així com les seves experiències quan es van establir per compte propi. Les empreses participants de la taula rodona van oferir els diferents punts de vista, coincidint en la importància d’anar elaborant un portfoli per tenir una bona carta de presentació així com saber treballar en equip, ja que els coneixements, amb esforç i dedicació es poden adquirir, però la base perquè realment funcioni és l’equip humà que l’integra i l’actitud d’aquests envers la feina.

Al final de la sessió vàries empreses van aprofitar per presentar-se i fer networking, tot intercanviant targetes i tríptics corporatius.

Aprofitem per deixar-vos el link amb el vídeo que van realitzar els companys de Televisió de Badalona, ja que, com diuen alguns experts “una imatge val més que mil paraules.”

https://www.youtube.com/watch?v=pdKkKBX7R38&list=PLABA09A2D79D74E20

Si necessiteu més informació sobre alguns dels aspectes tractats o voleu enviar-nos alguna proposta per a properes trobades, no dubteu en trucar a la Unitat de Foment Empresarial de l’IMPO o bé enviar un correu electrònic a sae@impo.cat.

Aquesta jornada s’emmarca en el programa XarxaNord, subvencionat per la Diputació de Barcelona i l’IMPO de l’Ajuntament de Badalona, en la que l’IMPO hi participa en col·laboració amb altres municipis i entitats: l’empresa municipal Grameimpuls de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Adrià del Besòs i el Consell Comarcal del Barcelonès, que formem part del Pacte Territorial del Barcelonès Nord.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Salari mínim de referència dels catalans i catalanes.  
  Segons el Govern de la Generalitat de Catalunya, els resultats d’aquest càlcul es presentaran en un màxim de tres mesos. ...  
 
 
  RÈCORD HISTÒRIC D’OCUPACIÓ AL SECTOR TURÍSTIC  
  Catalunya, la segona Comunitat Autònoma amb major augment d’ocupació en el sector turístic al mes de juliol. ...  
 
 
  Edició 2019 Formació Empresarial  
  Enguany es programarà de manera conjunta amb els municipis del Barcelonès Nord ...  
 
 
  Reempresa: Un recurs per a l'ocupació.  
  Ocupa't amb la continuïtat d'un negoci viable. ...  
   
 
AVÍS LEGAL