IMPO > Notícies > UN EXEMPLE DE COL·LABORACIÓ: RESTAURANT CAN FRAI
    « Tornar al llistat  
    UN EXEMPLE DE COL·LABORACIÓ: RESTAURANT CAN FRAI  
 
    CONCERTACIÓ | 27-03-2012
   
    La concertació amb les empreses camí cap a la inserció laboral.
 

Can Frai  Restaurant és una referència gastronòmica i de servei a Badalona que , com a valor afegit, mostra disposició a col·laborar en programes de formació, d’inserció laboral i d’emprenedoria de l’IMPO.

Una de les últimes col·laboracions de Can Frai Restaurant ha estat en el marc del programa SUMA’T, en el que varis joves desocupats de Badalona van rebre formació en l’especialitat de cuina.  En la fase final d’inserció d’aquest programa, Can Frai Restaurant va contractar a dues alumnes del curs de Cuina,  L’Anass i l’Estefania , que  s’han integrat a l’equip professional del restaurant amb bona valoració per part dels seus responsables.  

L’equip directiu, gestiona l’establiment amb voluntat de vincular-se a la ciutat de Badalona com a espai per a l’organització d’esdeveniments  empresarials, esportius i culturals. Aquesta  visió empresarial  incorpora  la col·laboració  amb  iniciatives que esdevinguin una millora de les oportunitats laborals i socials a la nostra ciutat.

Can Frai Restaurant  posa els seus coneixements i experiència a disposició de nous emprenedors amb un projecte  vinculat al sector de l’hostaleria que puguin necessitar  un exemple pràctic de gestió empresarial.

En l’àmbit de la formació per a l’ocupació, ofereixen  la seva experiència i coneixements com a complement formatiu per cursos  de l’especialitat de cuina;  participar en xerrades on exposar als alumnes aspectes relacionats amb els criteris per a la selecció de personal en sector de l’hostaleria; organitzar visites a les instal·lacions del restaurant per conèixer l’operativa funcional d’un servei de cuina i menjador;  acollir alumnes en pràctiques d’aquesta especialitat.

Des de l’IMPO volem traslladar el nostre agraïment a les empreses, que com Can Frai Restaurant , contribueixen amb la seva col·laboració a la millora de la qualificació professional dels nostres recursos humans i obrir noves oportunitats de treball a les persones que es troben sense feina a Badalona.

http://www.canfrai.com/index.html

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Obertura de preinscripcions per nous cursos amb Certificat de Professionalitat  
  El període de preinscripció s’obre per 5 nous cursos amb Certificat de Professionalitat. ...  
 
 
  Podem millorar la nostra forma de buscar feina?  
  Descobreix si pots millorar alguns aspectes en la recerca de feina. ...  
 
 
  Novetats sobre la Llei de 2ª Oportunitat  
  Una sentencia del tribunal suprem amplia la potestat dels jutjats sobre les deutes amb l’Administració pública. ...  
 
 
  No t’ho perdis! Descobreix els nous tallers d’orientació laboral.  
  Comença el nou semestre amb força. Et recomanem la nova programació de tallers d'orientació laboral per facilitar la teva incorporació al mercat. ...  
   
 
AVÍS LEGAL