QUÈ ÉS? | FORMULARI DE CONSULTA | SOL.LICITAR DIA I HORA | PREINSCRIPCIÓ     
Emprèn > Creació d'empreses  
   
     Creació d'empreses  
   
 

Una dels principals tasques de la Unitat de Foment Empresarial és el recolzament a la creació d’empreses i a l’alta d’autònoms. Aquest servei s’ofereix des de diferents vessants i l’eix vertebrador és l’assessorament individual en els diferents àmbits de creació i gestió d’empreses. També acompanyem els emprenedors en la confecció del pla d’empresa per avaluar-ne la viabilitat i per preveure tots els factors que intervenen tant en el procés de constitució com en la fase de posada en marxa.

Realitzem sessions en grup per informar dels recursos que oferim i dels principals aspectes que s’han de tenir en compte a l’hora de crear una empresa. Es pot inscriure a través del web: bit.ly/1Uys7Rd

Posteriorment s’assigna un tècnic al projecte empresarial que proporcionarà assessorament individualitzat al llarg del procés de posada en marxa.

Aquests recursos es proporcionen de forma individualitzada però es treballa amb línies d’atenció específiques per a col·lectius més vulnerables (joves, majors de 45 anys i aturats de llarga durada).

PROGRAMES:

Punt d'Atenció a l'Emprenedor  
Programa de Reempresa  
Imatge d'emprenedor a emprenedor D'Emprenedor a emprenedor  
Aracoop | programa de foment de l’economia social i cooperativa  
Viver d'Empreses  

 

 

 

 
   
 
   
 
     
 
   
 
     
 
   
 
   
 
AVÍS LEGAL